DİVAN Sous Chef İş İlanı

Sous Chef iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Türkiye’de Turizm Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Pendik'te hizmet veren Divan Asia bünyesinde görevlendirilmek üzere Sous Chef aranmaktadır.


Aranan Nitelikler
  • Tercihen turizm otelcilik / aşçılık meslek lisesi / meslek yüksek okulu mezunu,
  • En az 10 yıl uluslararası mutfak deneyimi olan,
  • Uluslararası zincir otellerde en az 3 yıl aynı görevde çalışmış,
  • Planlama, organize etme, yönetim ve maliyet konularına hakim,
  • Gıda güvenliği sistemleri, mutfak operasyonları, konularında deneyimli,
  • Eğitim, motivasyon ve organizasyon becerileri gelişmiş,
  • Takım çalışmasına önem veren,
  • Misafir memnuniyeti odaklı,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü,
  • Dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren
  • Tercihen İstanbul'un Anadolu yakasında ikamet eden, 

Sous Chef ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma DİVAN
Sektör / Bölüm / Pozisyon Turizm-Otelcilik / Satış / Uzman