İş TanımıTürkiye’de Turizm Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Pendik'te hizmet veren Divan Asia bünyesinde görevlendirilmek üzere Sous Chef aranmaktadır.
Aranan Nitelikler - Tercihen turizm otelcilik / aşçılık meslek lisesi / meslek yüksek okulu mezunu,
- En az 10 yıl uluslararası mutfak deneyimi olan,
- Uluslararası zincir otellerde en az 3 yıl aynı görevde çalışmış,
- Planlama, organize etme, yönetim ve maliyet konularına hakim,
- Gıda güvenliği sistemleri, mutfak operasyonları, konularında deneyimli,
- Eğitim, motivasyon ve organizasyon becerileri gelişmiş,
- Takım çalışmasına önem veren,
- Misafir memnuniyeti odaklı,
- İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü,
- Dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren
- Tercihen İstanbul'un Anadolu yakasında ikamet eden,