Roma Plastik Üretim Elemanı İş İlanı

Üretim Elemanı iş ilanı açıklaması

Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu'nun lider, dünyanın en büyük 3.kenarbandı üreticisi Roma Plastik, 1996 yılında kurulmuştur. Gebze'de yer alan fabrika, aynı çatı altında ABS, PVC, PMMA, Melamin ve Alüminyum Kenarbandı üretimi yapabilen ilk ve tek tesis olma özelliğini taşımaktadır. 2001 Yılında ihracat yapmaya başlayan Roma Plastik, Türkiye'de en yüksek pazar payına sahip olmakla birlikte, 5 kıtada 60'tan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.
Roma Plastik 600'den fazla çalışanı ve hedef pazarlardaki Satış Ofisleri ile müşteri ihtiyaçları ve pazar taleplerine 'Toplam Kalite' prensibi ile en hızlı ve güvenilir şekilde cevap vermek için çalışmaktadır. 2010 yılında Avrupa'nın önde gelen ahşap bazlı malzeme üreticisi Egger, Roma Plastik hisselerinin çoğunluğunu satın almıştır. Azınlık hisseleri halen Roma Plastik yönetimine aittir. Gerçekleşen bu ortaklıkla Roma, varlığı ve etkileri dünya pazarlarında hızla yayılmaya devam edecek, en önemli kenarbandı üreticilerinden biri haline gelmiştir.


-Üretim bölümlerimizde çalıştırmak üzere;
 35 yaşını aşmamış,
 Askerliğini yapmış,
 Gebze, Darıca, Yenimahalle, İzmit (E-5 üzerinden), Sultanbeyli, Samandıra, Sancaktepe ilçelerinde ikamet eden adaylarımız için servis güzergahlarımız mevcuttur.
-İş görüşmeleri, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:30’da başlamaktadır.
Adres: Gebze Plastikçiler OSB 12.Cadde
Telefon: (262) 648 45 00

Üretim Elemanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Kocaeli / Gebze
İlan Tarihi 13/12/2016
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 18 - 35
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Roma Plastik
Sektör / Bölüm / Pozisyon İmalat / Üretim / İşçi