Avs Ambalaj Üretim Elemanı İş İlanı

Üretim Elemanı iş ilanı açıklaması

Aşağıdaki bilgileri okumadan telefonla bilgi almak için arayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İlanla ilgili tüm bilgiler aşağıda açıkça belirtilmiş olup, başvuru yapmak için işyerimize gelmeniz beklenmektedir. Telefonla başvuru alınmamaktadır.

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi Alkop Sanayi Sitesi'ndeki firmamızın yapışkanlı bant üretim hattında çalışmak üzere vasıfsız işçi aranmaktadır.

- Mesai saatleri hafta içi 08:00 - 18:30 şeklindedir. Cumartesi günleri 8:00 - 12:00 arası mesai saatlerine dahil kabul edilir. Cumartesi öğleden sonra ve tüm diğer ek çalışmalarda ekstra mesai ücreti verilmektedir.
- 1600TL maaş + sigorta + yol ücreti verilmektedir. Servis yoktur. Çalışanların ulaşımlarını kendileri sağlamaları beklenmektedir.
- Sektörde tecrübesi olan (laminasyon, matbaa, yapışkanlı bant vs. üretiminde çalışmış) adaylar "tecrübeli aday" statüsünde farklı koşullarda değerlendirilecektir. Lütfen iletişime geçiniz.
- Eleman alımı sürekli mevcuttur. Yalnızca bu ilanda bilgisi verilmemiş sorularınız için aramanızı rica ederiz. Başvuru için mesai saatlerinde (cumartesi hariç) işyerimizi ziyaret etmeniz gerekmektedir.
Adres:
Akçaburgaz Mah. Alkop San. Sit. A-8 Blok 20. Sokak No:11-12 Esenyurt

Üretim Elemanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Esenyurt
İlan Tarihi 19/06/2017
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 18 ve üstü
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Avs Ambalaj
Sektör / Bölüm / Pozisyon Kimya / İmalat / İşçi