İş TanımıSektörde ürün kalitesi, fiyat avantajları ve müşterisini misafir olarak görüp nezih bir ortamda ağırlama iddeasıyla hizmetini sürdüren SALOON BURGER firmamız için, MODERN EAST AVM'de görevlendirilmek üzere, daha iyisini yapma enerjisini ve heyecanını taşıyan ve kariyerini ilerletmek isteyen tecrübeli VARDİYA MÜDÜRLERİNİ takımımız içinde görmek istiyoruz.
- Bulunduğu vardiyadaki insan, ürün, ekipman bileşenlerini nitelik ve nicelik olarak planlamak, planı sürekli takip ederek vardiya içindeki kaliteli hizmet sürecini aksatacak eksikleri tamamlamak, problemleri tespit ederek çözümünü sağlamak.
- Planlı bakım çizelgeleri ve projeleri doğrultusunda gerekli kontrol, bakım ve onarım işlerini takip etmek.
- Günlük olarak personel yemek listesini takip etmek.
- Günlük olarak motorsikletlere yapılan benzin dağılımını kontrol etmek.
- Vardiyasında oluşan müşteri şikayetleriyle ilgilenmek, müşteriyi dinlemek, şirket yönetmelik, prosedür ve talimatları doğrultusunda çözüm üreterek müşteri memnuniyetini sağlamak ve deneyimlerini diğer ekip üyeleri ve yöneticileri ile paylaşmak.
- Ürün ve promosyonlara olan hakimiyeti ile etkili bir iletişim sağlayarak müşteriden siparişleri doğru ve eksiksiz almak, bilgisayara kaydetmek ve siparişlerin kalite standartlarına ve prosedürlere uygun olarak hazırlanmasını ve müşteriye ulaştırılmasını sağlamak.
- Gıda güvenliği ve şirket imajını korumak amacıyla tüm çalışanların hijyen prosedürüne uyarak tüm çalışma alanlarını, gıdaları temiz ve düzenli tutmalarını sağlamak, prosedürlere uyup uymadıklarını kontrol etmek, geribildirim vermek ve gıda güvenliğini bozacak faktörler için gerekli önlemleri almak.
- İşi gereği kullanmak zorunda olduğu ekipmanları ve koruyucu malzemeleri iş sağlığı ve güvenliği prosedürü ve bağlı olduğu restoran yöneticilerinin talimatları doğrultusunda kullanmak, ekipmanların bakım ve temizliklerini yapmak ve diğer ekip üyelerinin de bu prosedürlere uygun çalışmalarını sağlamak.
- Yeni işe başlayan ekip üyelerine sırasıyla üretim, servis ve destek bölgelerinin iş başı eğitimlerini iş başı eğitim prosedürüne bağlı kalarak vermek, ekip üyelerinin gelişimlerini gözlemlemek, geribildirim vermek ve restoran müdürüne eğitim gözlem raporu sunmak.
- Bağlı olduğu yöneticilerinin talimatları doğrultusunda kalite standartlarına ve prosedürlere uyarak üretim, servis ve destek bölgelerinde gerektiği durumlarda destek vermek.
- İşi ile ilgili evrakları, dokümanları istenilen kalitede hazırlamak, kullanmak, dosyalamak ve diğer ekip üyeleri tarafında da aynı özenle yapılmasını sağlamak.
- Kendisine aktarılan personel, disiplin ve genel görünüm prosedürleri doğrultusunda şirket imajına uygun davranarak vardiyasında bulunan ekibine örnek olmak ve onların da şirket imajına uygun davranarak çalışmalarını sağlamak için gerekli kontrolleri yapmak ve geribildirim vermek.
- Restoran sorumlusunun olmadığı ve müşterilere, çalışanlara, restorana zarar verecek acil durumlarda inisiyatif kullanarak çözüm üretmek, acil olmayan hallerde restoran sorumlusuna haber vermek.
- Yönetmelik/prosedür/talimatlara uymayan personelle ilgili tutanak ve diğer evrakları doğru, eksiksiz ve zamanında hazırlayarak restoran müdürüne bildirmek.
Aranan NiteliklerNitelikler:
- Bilgisayar bilgisi :MS Office Word, Excel:İyi
Çalışma Koşulları:
- İç mekanda, sürekli ayakta çalışma
- 25 kiloya kadar yük kaldırabilme ve taşıyabilme
- Vardiyalı sistemde çalışma (açılış, ara, kapanış vardi
Yetkinlikler:
Temel Yetkinlikler:
- Sahiplenme
- Ekip Çalışması
- Temsil Etme
- Etkili İletişim
- Analiz Etme & Problem Çözme
- Öğrenmeye Açıklık
- Mesleki Uzmanlık
Yönetsel Yetkinlikler:
- Ekip Yönetimi
- Yetiştirme & Rehberlik Etme
- Planlama & Organizasyon
- İnisiyatif Alma & Karar Verme
- Ticari Farkındalık