Yemekhane Görevlisi iş ilanı açıklaması
• Lise veya Meslek Lisesi mezunu (tercihen mesleki sertifikaya sahip),
• Gıda güvenliği ve hijyen konuları hakkında bilgi sahibi,
• Toplu yemek üretimi, porsiyonlama konusunda en az 4 yıl tecrübesi olan,
• Titiz ve disiplinli çalışabilen,
• Takım çalışmasına uygun,
• Esnek çalışma saatlerine uyabilecek,
• Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
• Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
• İstanbul/Anadolu yakası Sancaktepe civarında ikamet eden,
"Yemekhane Görevlisi" aramaktayız.
İş Tanımı:
• Günlük ortalama 470 kişilik yemek üretimi yapılan yemekhanemizde yemek üretimine katkıda bulunmak,
• Yemek dağıtımı yapmak ve gerektiğinde yemekhane düzenleme-temizlik gibi işler için yardımda bulunmak.