Akademisyen İş İlanları

Pozisyon: Akademisyen
İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıKadıköy Uğur Etüd ve Kurs'ları ( Lise hazırlık ve Üniversite Hazırlık ) Çok köklü bir marka ve lokasyonda deneyimli branş öğretmenleriAranan Nitelikleren az beş yıllık deneyimli ..

İstanbul Avrupa / Tümü SEVİNÇ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ

İş TanımıBakırköy’de yeni açılmakta olan Sevinç Etüt Eğitim Merkezi Genel Şube’sine 5-6-7 ve 8.sınıflar için TEOG alanında uzmanlaşmış MATEMATİK-FEN-TÜRKÇE-SOSYAL Öğretmenleri alınacaktır;Aranan Ni..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ÖZEL BAHÇEŞEHİR KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmeni alınacaktır..Aranan Nitelikler Ünüversitelerin,İngili..

İstanbul Avrupa / Tümü SEVİNÇ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ

İş TanımıBakırköy’de yeni açılmakta olan Sevinç Etüt Eğitim Merkezi Genel Şube’sine 5-6-7 ve 8.sınıflar için TEOG alanında uzmanlaşmış MATEMATİK-FEN-TÜRKÇE-SOSYAL öğretmenleri alınacaktır;Aranan Ni..

Muğla / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUğur Ortaokulu Ve Uğur Anadolu Lisesinde çalışmak üzere farklı Branşlarda Öğretmen alınacaktır.Aranan NiteliklerDiksiyonu düzgün,presentable görünüme sahip,takım çalışmasına uygun kişilerle Uğur ailesinde birlikte emek vermek istiyoruz..

İstanbul Avrupa / Tümü ŞİRİNEVLER SINAV LİSESİ

İş TanımıKİMYA ÖĞRETMENİAranan Nitelikler- Alanında TECRÜBELİ- İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bilen - Veli ile iletişimi güçlü - Üretke..

İstanbul Avrupa / Tümü ŞİRİNEVLER SINAV LİSESİ

İş TanımıFİZİK ÖĞRETMENİAranan Nitelikler- Alanında TECRÜBELİ- İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bilen - Veli ile iletişimi güçlü - Üretke..

İstanbul Anadolu / Tümü YÖNDER OKULLARI

İş TanımıYÖNDER Okulları, Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm.Psk. Süleyman Hecebil tarafından kurulan bir özel okuldur. İstanbul,İzmir, Bursa ve Didim YÖNDER Okulları, klasik eğitim kavramlarının dışında bir okul modeli ile öğrencilere ve velilere farklı bir seçenek ve kalite sunu..

İstanbul Avrupa / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıBeşiktaş Şubemizde görev yapmak üzere alanında  deneyimli, alan bilgisi ve pedagojik formasyon düzeyi iyi olan, doğru letişim becerilerine sahip,öğrenci ve velierle nitelikli ilişki kurabilecek, YARI ZAMANLI  TARİH öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelik..

İstanbul Avrupa / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş Tanımı Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, MS Office programlarına hakim, Google Teknolojilerinden haberdar olan, Adwords kampanyaları hazırlamış ve yönetmiş, SEO’nun temel dinamikleri konusunda bilgi sahibi,..