Akademisyen İş İlanları

Pozisyon: Akademisyen

İş TanımıKurumumuzda yarı zamanlı çalışmak üzere TOEFL, IELTS, PROFICIENCY eğitimi verebilecek uzman öğretmenler aranmaktadır. (Öğretmen adaylarının bu sınavlara en az bir kez girmiş olması önem teşkil etmektedir.)..

İş TanımıKurumumuzda çalışmak üzere Arapça öğretmenleri aranmaktadır. Öğretmen adaylarının Arap öğrenciye Türkçe dersi verebilmesi ya da Türk öğrenciye Arapça dersi verme deneyimi olması önemlidir...

Aranan NiteliklerDilko Koleji Temel Lisesi Kadıköy Şubesine; -2015-2016 Öğretim yılı için, lise gruplarında çalışacak İngilizce Öğretmenliğinde deneyimli, -LYS-5 ya da YDS alanında uzman, -Formasyonu olan, -MEB ataması açısından sıkıntısı olmay..

İş TanımıDİLKO ENGLISH MECİDİYEKÖY ŞUBESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE RUSÇA ÖĞRETMENİ ALIMI YAPILACAKTIR.Aranan NiteliklerBAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN ÖĞRENCİLERİMİZİ RUSÇA YDS SINAVINA HAZIRLAYABİLECEK YETERLİ DENEYİME, PROFESYONELLİĞE SAHİP OLMALA..

Kocaeli / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş Tanımıkurumumuzda çalıştırılmak üzere deneyimli fen bilgisi öğretmeni alınacaktır...

Kocaeli / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

Aranan Nitelikleracil deneyimli biyoloji öğretmeni aranıyor..

İstanbul Anadolu / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş Tanımıwww.kavram.com.trAranan Nitelikler2014-2015 eğitim yılı için 18 Ağustos 2014 ile 18 Haziran 2015 tarihleri arasında çalışacak YGS-LYS AĞIRLIKLI BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR..

Bursa / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıBURSA NİLÜFER ŞUBESİNE 2014-2015 EĞİTİM YILI İÇİN BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

Mardin / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıMARDİN KIZILTEPE ŞUBESİNE 2014-2015 EĞİTİM YILI İÇİN BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

Kocaeli / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş Tanımıdeneyimli fizik öğretmenleri alınacaktır..