Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
Sivas / Tümü Method Research Company

En az lise mezunu tercihen meslek yüksek okulu mezunu, 18 - 27 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Mutlaka güler yüzlü, İkna kabiliyetine güvenen, pozitif, Sivas' da yaşayan..

İstanbul Anadolu / Maltepe Revolution English

Maltepe ilçesinde bulunan kurumumuza anket yapacak; genç ve dinamik anketörler aranmaktadır.Günlük yaklaşık 5 saatlik bir çalışma saati olacaktır.Performans değerlendirmelerimizde olacaktır.Yüksek performansa sahip adaylara ek ücret verilecektir. Ayrıca kayıt başına prim sistemimizde va..

İstanbul Avrupa / Şişli Demir Araştırma

tekel bayi ,içkili restorant,cafe bar,bakkal ve marketlere giderek ürün gözlemi, fiyat kontrolü, raf payları ,ürün bulunurluk ve ürün çeşitliliği gibi aylık peryodik olarak yaptığımız araştırmalarda görev alacak ekip arkadaşları aramaktayız .asgari ücret, yol, yemek ve sgk .not ilk 15 gün deneme sü..

İzmir / Konak Englısh Fast

85. İZMİR FUARINDA 26 AĞUSTOS 4 EYLÜL ARASI ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE: En az lise mezunu, Esnek çalışma saatlerine uyacak, Görünümüne özen gösteren, Girişken diksiyonu düzgün iletişim yönü kuvvetli, Deneyimli ve deneyimsiz Bay /..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

adana ve çevre illerde yapılan marka ,siyasi araştırmalar ve gizli müşteri çalışmalarında sahada çalışabilecek diksyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek,bay-bayan,18-40 yaş arası çalışma arkadaşları aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

Türkiye genelinde yapılması planlanan otoyol projesinde anket yapabilecek çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır.Çalışma 1 ay sürecektir. Çalışma boyunca,konaklama,yol,yemek ve sigorta şirketimiz tarafından karşılanacaktır Net maaş 1300 tl. olup artı primler ile birlikte ortalama kazanç 17..

Türkiye'nin Köklü Üniversitelerinden biri için yapılacak olacak anket/araştırma çalışması için 18-35 yaş aralığında insan ilişkileri güçlü diksiyonu düzgün ekip çalışmasına yatkın tablet kullanma becerisine sahip ekip arkadaşları aranmakdadır. Çalışmanın yapılacağı İller, T..

İzmir / Tümü Kare Grup

ARAŞTIRMA ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; * İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK * SAHA ÇALIŞMASINA YATKIN * TABLET KULLANABİLEN * PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK * BAY-BAYAN 18-35 YAŞ ARASI ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ.. ***KESİNLİKLE PAZARLAMA ..

İzmir / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..