Antrenör İş İlanları

Pozisyon: Antrenör
Bursa / Osmangazi Teamfit16

SPOR SALONUNA BAYAN FİTNESS HOCASI ARAMAKTAYIZ. SERTİFİKA ÖNEMLİ DEĞİL, YETİŞTİRİLEBİLİR...

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Fındıkzade'de bulunan spor tesisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlerde "Grup Ders Antrenörü" alımı yapılacaktır. Başvuruların resimli yapılması rica olunur, - Alanında deneyimli - Minimum 1 yıl iş tecrübesi olan - Zumba, Spinning, Mat..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Begfit

İş Tanımı Salonlarımıza gelen üyelerin spor çalışmalarını yürütecek, Spor yapmalarına yardımcı ve destek olacak, İşletmenin genel işleyişinin takibini sürdüreceklerdir. Aranan Nitelikler Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu / öğrencisi ya da spor geçmişi olan,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fit İn Time Göztepe

Antrenörlük geçmiş olan yada gelişime açık , Spor Akademisi öğrencisi (mezun yada devam eden ) , yada antrenörlük belgesine ve bilgisine sahip kendini sektördeki yeniliklerle geliştirmiş ve donanım sahibi olan , sabah ve akşam şiftlerine uyum sağlıyabilecek , insan ilişkilerine önem gösteren , karşı..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Ritimgym

Pazartesi Çarşmba Cuma 19.30-21.00 saatleri arasında bize 1.5 saat yardımcı olucak aylık 400 tl kazanıcak tecrübeli veya tecrübesiz antrenör yada antrenör yardımcısı istiyoruz. Hiç zumba yapmamış dahi olsa dans etme yeteneği olan dış görünüşüne özen gösteren Zumba Eğitmeni alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Fatih Fatih Plates Gym

Fatih semtinde bulunan bayanlara özel salonumuzu bayan plates ve reformar egitmeni aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness & Spa

Mavi Clup Fitness & SPA ' da görevlendirilmek üzere ; - Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu mezunu, tercihen yüzme antrenörlüğü sertifikası veya cankurtaranlık belgesi olan, - Yüzme alanında aktif çalışma deneyimi olan, - Güler yüzlü, insan ilişkilerinde başarı..

İstanbul Avrupa / Şişli Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

GLOBAL FİRMALARIN ÇEŞİTLİ KONULARDA YAPTIRMIŞ OLDUĞU ARAŞTIRMA ANKET ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. * DİKSİYONU DÜZGÜN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *18-45 ARASI BAY-BAYAN, ÇALIŞMA SAATLERİ: 10:00-18:00 ÇALIŞMA GÜNLERİ: 6 GÜN ÖDE..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Newlife Sağlıklı Yaşam Merkezine Cumartesi-Pazar günleri 14-20 saatleri arası Madli Pilates ve Reformer çalıştıracak Bayan Pilates Eğitmeni alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Newlife Sağlıklı Yaşam Merkezine Cumartesi-Pazar günleri 14-20 saatleri arası Madli Pilates ve Reformer çalıştıracak Bayan Pilates Eğitmeni alınacaktır...