Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Asil A. Ş

BALKAYA OKULLARI Genel Tanım: Eğitim alanında emin adımlarla büyüyen, önemli bir marka haline gelmek tek gayesi olan BALKAYA OKULLARI, Halkla İlişkiler Bölümüne uygun takım arkadaşları arıyor. * En az lise mezunu, * MS Office programlarını a..

Gıda ve perakende Sektörün devlerinden biri olmayı hedefleyen bu doğrultuda daima yenilikçi yapıya sahip, hem kendini hem de çalışanlarını geliştiren firmamızın Ataşehir de bulunan Genel Müdürlüğünde çalışabilecek "İnsan Kaynakları ASİSTANI/ UZMAN YARDIMCISI" aramaktayız. Aranan Nitelik..

Kocaeli / Gebze Mse Teknoloji Kimya Enerji

Laboratuvar ve Test Cihazları Üreten Firmamızda; •Santral ve ofis içi iş akışını yönetebilecek, •Genel olarak e-mail, faks takibini yönetmek, •Dosyalama, arşivleme ve evrak yönetimi takibini sağlamak, •Randevuları ayarlamak, •Gelen misafirleri karşılamak ve ilgil..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için, Sefaköy lokasyonunda görev almak üzere ''Mağaza / Ön Muhasebe Asistanı'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Ön muhasebe bilgisine sahip,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yaşar Karakelle Grup

Yaşar Karakelle Grup Lojistik Pazarlama Ticaret Şirketi, 10 yıllık tecrübe ve kurumsallık birikimi ile hızla büyümektedir. Kurum bünyemizde bulunan ''Pars Call Center'' Çağrı merkezi departmanımız da görevlendirilmek üzere, Çağrı merkezi satış temsilcileri arayışındayız...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Güzelbahçe'de bir villada yerleşik şirketimizin idari ve teknik işlerini kotarabilecek ve yöneticilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir yardımcı arıyoruz. Her tarakta bezi olan ve yaptığı işi tam yapan Resmi dairelerde evrak takibi değil ama hayatın içinde iş takibi tecrübesi eng..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Medicalart

Bursa ve İstanbul Bakırköy şubeleri olan Medicalart Kliniğe çalışma arkadaşları arıyoruz. Kliniklerimizde hemşire görevlerine benzer şekilde doktor asistanlığı yapılacaktır. En az lise mezunu olmalıdır. Hizmet insan sağlığı ile ilgili olduğu için insan sağlığına ilgisi olan kişiler başvurmalıdır. İş..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Oz Group Ltd

Aradigimiz ozellikler; Minumum Orta seviye İngilizce bilmesi, Santral Kullanabilmesi, Ofis islerini yapabilmesi,( Misafirlere cay ikrami, Ofis düzeni vs... ) Microsoft Office Minumum Orta Derecede kullanabilmesi, Firma Yeri; 212 My Office Agaoglu Cali..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pura Seta Tekstil

Moda sektöründe faaliyet gösteren Beylikdüzü'deki Tekstil firmamıza Yemek ve Ofis Genel temizliği konusunda görev alacak takım arkadaşı aramaktayız. İş tanımı : - 6 kişilik şirket personeline yemek yapılacak, - Ofisin genel temizliğinden sorumlu, - Çay , ..

Bursa / Yıldırım Kardem Giyim

Aranan Nitelikler * Bilgisayar kullanımına hakim * Takipçi ve dikkatli * ikna gücü yüksek * İnsan ilişkilerinde başarılı, * firmanın resmi işlerini takip edecek * Öğrenmeye açık ve kendini geliştirmek isteyen, * Dış görünümüne özen gösteren, calışma arkada..