BellBoy İş İlanları

Pozisyon: BellBoy
İstanbul Anadolu / Pendik Lounge

PENDİK ESENYALI E-5 ÜZERİNDEKİ YENİ AÇILAN HOTELİMİZE İNGİLİZCE BİLEN DENEYİMLİ ÖN BÜRO ELEMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Karakoy Aparts

20-35 yaş arası 2 yıl deneyimli bay bellboy eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Güneş Turizm Ve Otelcilik A. Ş.

4 Yıldızlı otelimizde kadrolu olarak çalışacak bellboy adayları aranmaktadır. Otelimize gelen misafirleri karşılayacak, valiz ve çantalarının odalara götürülmesine, ve ayrıca refakat edip odalarına yerleşmelerine yardım edecek , ..

Denizli / Merkez Lavin Otel

Turizm ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren, Denizli Bağbaşında bulunan otelimiz için Bellboyluk konusunda deneyimli takım arkadaşı aranmaktadır. Alanında en az 1 yıl deneyime sahip, - B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen, - Misafir ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rhiss Hotel Bostancı

Turizm ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren, İstanbul Bostancı Bölgesinde bulunan otelimiz için Bellboyluk konusunda deneyimli takım arkadaşı aranmaktadır. Alanında en az 1 yıl deneyime sahip, - B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen, - Misaf..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kadiköy Şifa Hastanesi

İş Açıklaması Hastanemiz bünyesinde Ataşehir Hastanemizde Bell-boy(Taşıyıcı) olarak görevlendirilmek üzere. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az lise mezunu, Kişisel hijyenine özen gösteren, Prenzentabl, İletişimi kuvvetli, Sigara kullanmayan, ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Grand As Hotel

Kadıköy'de bulunan Grand As Hotelimiz için ; -İletişimi kuvvetli, güler yüzlü, -Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, -Bay çalışma arkadaşları arıyoruz...