Çaycı İş İlanları

Pozisyon: Çaycı
İstanbul Avrupa / Güngören Rays Bayan Giyim

Merter’de bulunan firmamızda çalıştırılmak üzere Çay ve Servis Personeli aranmaktadır. En az İlköğretim mezunu Kişisel bakımına ve görünümüne özen gösteren Güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli İşinde titiz, pratik ve hijyen konusunda hassas Temizlik ve titizliğe dikkat e..

İstanbul Anadolu / Pendik Borkan İşn San. Tiç A. Ş

Büromuzda çalışacak telefonlara bakacak çay servisi, temizlik yapacak sekreter alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Cbr Temizlik

Levent ve Maslak projemizde çay servisi ve temizlik işlerini yürütebilecek personel arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

Bu kadro için: 1. Yemek servisi ve ikram konusunda asgari 2 yıl tecrübeli, 2. Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu, 3. Titiz, hijyenli ve düzenli çalışmayı ilke edinmiş, 4. Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, 5. Fiziken ve sağlık açısından işe uygun, niteli..

İstanbul Anadolu / Kadıköy meşe ambalaj

Erenköy de bir mağazada çalışacak çay-kahve servisi yapabilecek , diksiyonu düzgün, dış görüşüne önem veren prezantabl bayan eleman alınacaktır. NOT: Kadıköy-erenköy-acıbadem ikamet eden. 09:00-19:00 saatlerinde çalışabilecek, hafta içi izin yapabilecek,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Bms Group

MASLAK TA Kİ PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK ÇAYCI BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALIŞACAK OLUP HAFTA SONU TATİLDİR. RESİMLİ İLANLAR DİKKATE ALINACAKTIR...

Adana / Seyhan Şahinler Otomotiv

İşyerimizde çalışacak güler yüzlü temizliğe önem veren gelen müşterilerimize ve idari personele çay servisi yapacak yemek saatlerinde mutfağın tertib düzenini sağlayacak bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sistem A. Ş.

1.Çalışanlara çay ve kahve servisinin yapılması 2.Günlük temizliğin yapılması ve düzenin sağlanması 3.Eksilen mutfak ve temizlik malzemelerinin tespit edilmesi ve ilgili kişiye bilgi verilmesi 4)Çalışma esnasında şirketin koymuş olduğu tüm işçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarını u..