Çaycı İş İlanları

Pozisyon: Çaycı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler İlktay Güvenlik Ve Temizlik Hizmetleri

YENİBOSNA VE BAĞCILAR DA BULUNAN OTOMOBİL SATIŞ BAYİİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEMİZLİK PERSONELİ VE ÇAY İKRAM BÖLÜMÜ ELEMANI ALINACAKTIR ...

İstanbul Anadolu / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

• İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü ve pozitif, • Kişisel hijyen ve bakımına özen gösteren, • Çalışkan ve sorumluluk sahibi, • Yöneticilere, Çalışan personele ve misafirlere servis yapabilecek,..

İstanbul Anadolu / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

• İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü ve pozitif, • Kişisel hijyen ve bakımına özen gösteren, • Çalışkan ve sorumluluk sahibi, • Yöneticilere, Çalışan personele ve misafirlere servis yapabilecek,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Efsane Bayrak

efsane bayrak firmamızda çalışmak üzere; temizlik, yemek işlerini ve çay servisini yapabilecek, kalan zamanlarında aşçımıza yardımcı olacak kibar temiz tertipli düzenli, işe ve iş verene saygılı tesettürlü bayan eleman alınacaktır. çalışma saatlerimiz: sabah 8:00 akşam 18:00 ..

İstanbul Avrupa / Güngören Rays Bayan Giyim

Merter'de yer alan firmamıza, En az ilköğretim mezunu, Firma içi çay servisi ve temizlik yapacak, Tercihen daha önce benzer bir pozisyonda görev almış, Herhangi bir sağlık sorunu olmayan 40 yaşını aşmamış Detaylara önem veren İnsan ilişkilerinde başarılı..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Firmamız projelerinden çay-temizlik personeli arayışımız bulunmaktadır. Sabah 08:00 akşam 18:00 Cumartesi günleri 08:00 - 13:00 çalışma saatleridir. Mesai başlangıcı ile birlikte idari katın girişinden başlayarak temizlik çalışmalarını yürütücek, Tüm ofis ve tuvaletlerinin temizliğ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Nişan Silah

Nişan Silah firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Ve Mutfak Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nişan Silah Temizlik Ve Mutfak Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Beyazev Gayrimenkul

Beyazev Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çay Servis Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Beyazev Gayrimenkul Çay Servis Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Eyüp KARYER ISI TRANSFER

Karyer Isı Transfer firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çay Ve Temizlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Karyer Isı Transfer Çay Ve Temizlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Altındağ De-Ma Grup

ALTINDAĞ/SİTELERDEKİ ALÜMİNYUM FİRMAMIZA OFİS İÇİ YEMEK-ÇAY-TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK BAYAN PERSONEL ARANIYOR.MESAİ SAATLER: 8.30-17.00..