Çırak İş İlanları

Pozisyon: Çırak
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Selçuk Eczanesi

ECZANEDE ÇALIŞACAK PREZENTABL,DİKSİYONU DÜZGÜN ,ÖĞRENMEYE AÇIK 18-28 YAŞALRI ARASINDA BAY ELEMAN ALINACAK..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Hair İnn Sac Ve Estetik Merkezi

Sac simulasyonu konusunda egitilecek eleman aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Beykoz Bayteks Mihrabat Korusu

Mutfağımızın Pastahane bölümünde Pastahane şefinin yanında yardımcı ve çırak olarak çalışabilecek - genç , dinamik - öğrenmeye açık -unlu mamüller alanında temel bilgilere sahip -vardiyalı çalışabilecek -esnek çalışma saatlerine uyumlu -ulaşım sorunu bulunm..

ön muhasebe elemanı şirkemizde çalışmak üzere ön muhasebe elemanı alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Capitol Alışveriş Merkezi

Genel nitelikler: Capitol AVM içerisinde bulunan Kırkpınar Lokantasında görevlendirmek üzere "AŞÇI” arayışımız bulunmaktadır. • Restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, • Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren, • Hijyen kurallarını bilen ve uy..

Bursa / Gemlik CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Kocaeli / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Arkabahçe Cafe & Restoran

kafe restonımızın salon servis, çay ocağı, temizlik bölümlerinde çalışacak takım arkadaşları alınacaktır. özgeçmiş gönderenlere öncelik verilecektir maaş + sgk+ yemek+ bahşiş..

Konya / Selçuklu Ersoy Örme Triko Tekstil

TRİKODA DENEYİMLİ BAYAN KALİTE KONTROL ELEMANI AYRICA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR SERVİS MEVCUT..

İstanbul Avrupa / Güngören Yiğit Baskı

EMPRİME BASKI DA ÇALIŞACAK VE YETİŞTİRİLECEK BAY BAYAN 17-25 YAŞ ARASI VASIFSIZ ELEMAN ALINACAKTIR.NOT:ASGARİ ÜCRET VERİELECEK...