Danışma Memurluğu İş İlanları

Pozisyon: Danışma Memurluğu
İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

BAŞAKŞEHİR KAYAŞEHİR SİTE Projemize BAY SERTİFİKASIZ KİMLİKSİZ GÜVENLİK- Gözetim Görevlileri Aranmaktadır En az Ortaokul mezunu - 21 / 45 Yaş arası Askerliğini yapmış - Min 1.80 Boy ve kilo orantılı Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları ; 1.600 TL + YEMEK..

İstanbul Avrupa / Şişli Netlog Lojistik Grubu

“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımac..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY - ÇEKMEKÖY - SANCAKTEPE ve KARTAL da ki SİTE-RESİDENCE ve FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkan..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

BEYLİKDÜZÜ - ESENYURT ve BAHÇEŞEHİR de ki SİTE-FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 + Yemek..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

BEYLİKDÜZÜ AVM Projemize BAY-BAYAN Sertifikasız Güv. Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1500 Ort. + Agi + Yemek Bu ç..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

TUZLA - KARTAL ve SARIGAZİ SİTE-FABRİKA Projelerimize ACELE Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin TUZLA ; 1800 Top..

İstanbul Avrupa / Tümü Sesa Group

BAĞCILAR - BAHÇELİEVLER Çevresi SİTE ve İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1550 + ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Etüt 2023 Eğitim Merkezi

Kurumumuza deneyimli Eğitim Danışmanı aranıyor.Öğrenci kayıt konusunda deneyimli olması tercih sebebi..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

TUZLA TEPEÖREN ve AYDINLI da ki FABRİKA Projelerimize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY KİMLİKSİZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan TEPEÖREN FABRİKA - Çalışma ; 2 Gündüz ..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY - ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE SİTE - İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Yem..