Danışma Memurluğu İş İlanları

Pozisyon: Danışma Memurluğu

Ispartakule Avcılarda bulunan Kliniğimizde resepsiyonda çalışacak banko elemanları arıyoruz. Deneyimli olması şart değildir. iletişimi ve Diksiyonu düzgün kişiler tercih edilecektir. Erkek aranmaktadır.. Yaş aralığı 23-29 dır. çalışma saatleri özel ayar..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

BAŞAKŞEHİR KAYAŞEHİR SİTE Projemize BAY SERTİFİKASIZ SERTİFİKASIZ GÜVENLİK- Gözetim Görevlileri Aranmaktadır En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları ; 1.600 TL + YEMEK Avrupa yakası Şube / Bilgi ve İrtibat:..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ÇEKMEKÖY ve SANCAKTEPE de ki SİTE - RESİDENCE ve FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 + Yeme..

İstanbul Anadolu / Kartal Sesa Group

GEBZE FABRİKA Projemize BAYAN Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 20 / 35 yaş arası Çalışma ; Sabah 8 Akşam 6 İmkanları; 1600 Ort. + Yemek + Servis Anadolu yakası Şube / Bilgi ve irtibat 0216 380 9040 Pbx..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY - ÇEKMEKÖY - SANCAKTEPE ve KARTAL da ki SİTE-RESİDENCE ve FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkan..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Sesa Group

ŞİRİNEVLER - SEFAKÖY ve HALKALI da ki SİTE- ŞANTİYA ve PLAZA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 Or..

İstanbul Anadolu / Kartal Sesa Group

TUZLA ve GEBZE de ki FABRİKA Projelerimize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY SERTİFİKASIZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan TUZLA FABRİKA - Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İz..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

TUZLA - KARTAL ve SARIGAZİ SİTE-FABRİKA Projelerimize ACELE Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin TUZLA ; 1800 Top..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

BAŞAKŞEHİR ŞANTİYE Projemize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1500 + Yemek Avrupa yakası Şube..

Ankara / Çankaya M & A Emlak

Emlak sektöründe deneyimli firmamız bünyesinde çalışacak gayrimenkul danışmanı aranmaktadır..