Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren 6 yıllık deneyime sahip şirketimizde; tüm ÇANKAYA ,YENİMAHALLE, ETİMESGUT bölgelerinde profesyonel olarak satış danışmanlığı yapmış tecrübeli kendine güvenen satış danışmanları aramaktayız. Bizimle birlikte KONUT, VİLLA, ARSA, TİCARİ GAYRİMENK..

Ankara / Çankaya Krb Grup

Şirket / İş Tanımı KRB Grup, 2011 yılından bu yana gayrimenkul, inşaat, taahhüt, turizm ve projelendirme sektörlerinde faaliyet gösteren, hizmet verdiği sektörlerde lider firmalardan birisidir. Faaliyet göstermiş olduğu sektörlerde yılda 1.500.000 TL üzerinde iş bitirmesi olan, baraj inş..

Cepmar İletişim Ürün. Dağ. Paz. Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Cepmar İletişim Ürün. Dağ. Paz. Tic. Ltd. Şti. Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Ankara'nın en seçkin, en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar'da ; Dünyaca ünlü gayrimenkul firması olan REALTY WORLD firmasının şubesiyiz. Birbirinden seçkin elemanlarımızla hizmet vermekteyiz. Uluslararası bir firmanın çatısı altında, seçkin ve nezih bir ortamda çalışmak isteyen, Çok kazanma..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz perakende sektöründe hizmet veren lider kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Mağaza Satış Danışmanı'' arıyoruz. - İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında ikamet eden - En az lise mezunu, - Mağazacılık veya satış konusunda ..

Bursa / Tümü AEGON GRUP

Aegon Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Güvence Danışmanı-Bursa ilanlarına göz atabilirsiniz.Aegon Grup Finansal Güvence Danışmanı-Bursa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...