Denetçi İş İlanları

Pozisyon: Denetçi

Mersinde ikamet eden, denetim mesleğinin gerektirdiği 4 yıllık lisans mezunu, analitik düşünce yapısına sahip, ofis ve benzeri programları seri kullanabilen, oto ehliyeti olan, iş seyahati yapabilen ve fiziki engeli bulunmayan, 4447 sayılı kanunun geçici 17 ve 18 maddelerine uygun olarak çalıştırıla..

GENEL NİTELİKLER - Üniversitelerin maliye, iktisat, işletme vb. bölümlerinden lisans seviyesinde mezun, - Bağımsız denetim alanında en az 3 yıl fiilen denetim yapmış, - Seyahat engeli olmayan, - Takım çalışmasına yatkın, - Aktif olarak araç kullanabilen - Erkek ad..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Temo Tekstil

Tekstil İhracatı yapan şirketimize, aşağıda belirtilen özelliklerde "Sosyal uygunluk denetçisi" arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında en az 2 yıl deneyimli, • İyi ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Uzman Denetim Ymm Ltd. Şti

1) Uzman Denetçi: - En az 5 yıl Yeminli Mali Müşavir yanında denetçi olarak benzer işte çalışmış olan, -Tercihen SMMM belgesine sahip, (Bağımsız Denetçi Lisansı sahibi olması tercih sebebidir.) -Çok iyi derecede yabancı dil (İngilizce ve/veya Almanca-Fransızca) bilen, ..

İzmir / Konak İzdenetim

GENEL NİTELİKLER Uzun süredir vergi denetimi, bağımsız denetim ve yönetim danışmanlığı gibi konularda hizmet veren şirketimizin (İZDENETİM) öncelikli olarak bağımsız denetim bölümünde ve aynı zamanda vergi denetimi bölümünde görevlendirmek üzere Denetçi aramaktayız.  ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Firma Bilgileri Gizli

İş Açıklaması Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal konularda denetim yapmak, gıda katkı maddeleri konusunda araştırma yapıp raporlamak. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar İyi derecede İngilizce bilen, En az 3 yıl iş tecrübesi (minimum 25 Adam/gün denetim gerçekleş..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Firma Bilgileri Gizli

İş Açıklaması; Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal Gıda konularında denetim yapmak, gıda katkı maddeleri konusunda araştırma yapıp raporlamak. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar; İyi derecede İngilizce bilen, En az 5 yıl iş tecrübesi (minimum 40 Adam/gün d..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Öncü Yeminli Mali Müşavirlik

Yeminli Mali Müşavirlik şirketimize; -Bu meslekte kariyer hedefleyen, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye hevesli -Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek -KDV iadesi ve Tam Tasdik denetimlerinde çalışmak üzere -Ofis Programlarını (Excel, Word) bilen -Tercihen Göztep..

Kocaeli / Gebze Mali Müşavirlik Bürosu

Kocaeli Gebzede bulunan Mali Müşavirlik Büromuza muhasebe tecrübesi olan, tek düzen hesap planına hakim , fatura ve banka işleyebilen, ssk işe giriş çıkışları yapabilen, MS OFFİCE programlarını kullanabilen , sorumluluk alabilen , meseleğini severek yapan , güncel mevzuatı takip eden , uzun süreli ..

FİRMAMIZIN DENETİM DEPARTMANINDA GIDA DENETİMLERİ YAPACAK TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. KESİNLİKLE ARAÇ KULLANABİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU TERCİHEN ANKARA' YI BİLEN..