Desinatör İş İlanları

Pozisyon: Desinatör
İstanbul Avrupa / Güngören Yiğit Baskı

firmamızda digital baskı ve emprime desenlerini yapabilecek tasarım yapabilecek digital makinalarından anlayan tecrübeli desinatör...

İstanbul Avrupa / Şişli Yön Tekstil

ilgili programları kullanabilen ve dijital baskı makinalarını kullanabilen arkadaşlar tercih sebebidir..

İstanbul Avrupa / Şişli Öztaş Bujiteri

ŞİRKETİMİZ 'in TAŞ DİZAYN İŞİNDE COREL DRAW BİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.....

İstanbul Avrupa / Güngören Vitmo Vitamin Bebe

VİTMO - Güngören BEBE-COCUK Hazır giyim sektöründe faaliyet veren Şirketimizin tasarım bölümüne ; yenilikçi-pozitif-pratik çalışma arkadaşı arıyoruz Aranan Nitelikler Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw programlarını iyi derecede kullanabilen Re..

Bursa / Yıldırım Törem Mensucat Baskı Tekstil

TEKSTİL ALANINDA DİJİTAL BASKI ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PROFESYONEL DESİNATÖR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Güngören Tusetextile

DIJITAL BASKI YAPAN FIRMAMIZA; DESINETOR VE DESINETOR YARDIMCILARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Tekstil hazır giyim ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, Parça ve metraj dijital transfer baskı desenlerini hazırlayabilecek, Photoshop, Illustrator ve CorelDraw programlarını etkin kullanabilen, Renk ayrımı, raporlama vb işlere hakim, Alanında deneyi..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Eslem Dijital

İstanbul/ Bağcılar Güneşli’de bulunan süblime dijital baskı alanında faaliyet gösteren firmamıza; •Adobe Photoshop ve diğer programları iyi derecede kullanabilen Aİ+BR+ID, •Süblime baskı konusunda tecrübeli en az 3 yıl deneyimli, •Metraj ve parça kalıp yerleşiminde tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Şişli CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

İstanbul Avrupa / Şişli CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Desinatör ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Desinatör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...