Eğitim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim

İş TanımıDilko Koleji Temel Lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları alınacaktır. Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Lys 5 dil alanında uzman, pedagojik formasyona sahip..

İş TanımıHizmet verdiğimiz elektronik sektörünün köklü firması adına yönlendirilecekleri Zincir Marketlerde, firmanın telefon ve telefon aksesuarları ile ilgili olarak, Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında son kullanıcıya doğru bil..

İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Kursu İzmir Gaziemir  temsilciliğine İNGİLİZCE STAJER ÖĞRETMEN alınacaktır.  Aranan Nitelikler           Üniversitelerin İngiliz veya Amerikan Dili Edebiyatı/İngilizce Öğretmenliği, bölümlerin..

Antalya / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkez ofisinde görevlendirilmek üzere telefonda satış görevini temsil edebilecek CALL CENTER  SATIŞ  PERSONELİ  alınacaktır.    Aranan Nitelikler- Üniversitel..

İstanbul Avrupa / Tümü BONFİLET ET SAN.VE TİC.A.Ş.

İş Tanımı  Hadımköy'de faaliyet gösteren STEAKHOUSE da görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerKonusunda tecrübeli, Daha önce SteakHouse da görev yapmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Tercihen Beylikdüzü ve civa..

İş TanımıBeylikdüzü Montessori Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği bölümlerinden mezunu olan, - Tecrübesi olan, - Kurumun ..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür Kolejleri

İş TanımıBahçeşehir Amerikan Kültür kolejinde görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Niteliklerİngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Tercümanlık bölümü mezunu, Alanında ..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Bahçelievler Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İnglizce Dilbili..

Ankara / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımıİlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kur..

İstanbul Avrupa / Tümü Cumhuriyet Koleji

İş TanımıDünya vatandaşı yetiştirmek üzere yola çıkan Cumhuriyet Koleji; yenilikçi, en son teknolojiyi takip eden avrupa standartlarında eğitim kalitesi hedeflemiş, kurucu idareci ve eğitmen kadrosuyla uluslararası başarıları hedeflemektedir. Aranan Nitelikler..