Eğitim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim
İstanbul Avrupa / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

Aranan Niteliklerdersanemizde calısacak ingilizce öğretmenleri alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıSefaköy SınavAranan NiteliklerDershanemizde çalıştırılmak üzere Fizik Öğretmeni alınacaktır.....

İş TanımıHAVZA SINAV DERGİSİ DERSHANESİAranan NiteliklerMAT-1 MAT-2-GEOMETRİ DERSLERİNİ ANLATABİLECEK,ALANINDA KENDİNE GÜVENEN 2-5 YILLIK DENEYİMİMİ OLAN ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ...

İş TanımıSULUOVA SINAV DERGİSİ DERSHANESİAranan NiteliklerCOĞRAFYA DERSLERİ KONULARINDA KENDİNE GÜVENEN,COĞRAFYA VEYA SOSYAL BİLGİLER MEZUNU ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ. ..

İş TanımıHAVZA(SAMSUN) VE SULUOVA(AMASYA) SINAV DERGİSİ DERSHANELERİ Aranan NiteliklerFELSEFE GRUBU(PSİKOLOJİ-SOSYOLOJİ-MANTIK)DERSLERİNDE KONULARA HAKİM,KENDİNE GÜVENEN,ÖĞRENCİYE VELİYE REHBERLİK YAPABİLECEK ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ...

İstanbul Avrupa / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıEğitim Danışmanı Aranan NiteliklerDershanemizde çalışacak eğitim danışmanı alınacaktır...

İş Tanımıİnegöl şubemizde 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı için,YGS-LYS-SBS bölümlerinde görevlendirilmek üzere Rehber öğretmen alımı yapılacaktır.Aranan Nitelikler-Alanında deneyimli -Güleryüzlü -İletişimi iyi olan ..

İstanbul Avrupa / Tümü SINAV BASIN YAYIN LTD. ŞTİ

İş TanımıTemizlik ve Çay servisi-Büro işleriAranan NiteliklerTemizlik konusnda tecrübeli, eğitim gibi nezi ve güvenilir bir sektörde, haftasonu da mesai yapabilecek, tam zamanlı bay ve bayan arkadaşlar arıyoruz ..