Eğitim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları AFYON Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler  - - Okulların  lise, meslek yüksek okulu ve üniversitelerin çocuk gelişimi,okul öncesi bölümlerinden ..

İş TanımıAnkara Keçiören Amerikan Kültür Koleji kadrolarında görevlendirilmek üzere; REHBER ÖĞRETMEN alınacaktır.Aranan Nitelikler  Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 3 yıl deneyime sahip, ..

İş TanımıKöklü bir aile, yepyeni bir kimlik...   ’‘iyi dersler’’ yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip bir ekibin eğitim, eğitim yayıncılığı ve eğitim işletmeciliği alanlarında oluşturdukları başarı odaklı bir platformdur...

Ankara / Tümü BİLGE ALP KOLEJİ

İş TanımıEtimesgut'un En Köklü Eğitim Kurumu olan BİLGE ALP KOLEJİ bünyesinde görevlendirilmek üzere, ortaokul ve lise müfredatına hakim Matematik öğretmenleri alınacaktır.   RESİMSİZ ve EKSİK BİLGİLERE SAHİP BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Tümü Dilko Gaziosmanpaşa

İş TanımıDilko Gaziosmanpaşa ŞubesiAranan NiteliklerGaziosmanpaşa' da bulunan Yabancı Dil kursumuzda full-time olarak çalışmak üzere İngilizce öğretmeni alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların İngilizce Öğretmenli..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKAĞITHANE UĞUR OKULLARIAranan Nitelikler  ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ ALANINDAN MEZUN; ALANINDA UZMAN VE KARİYER PLANLAMASI OLAN DENEYİMLİ..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKAĞITHANE UĞUR ÖZEL KURSU Aranan NiteliklerKURS SEKTÖRÜNDEDENEYİMLİ YAKIN BÖLGEDE İKAMETGAH EDEN KAYIT GÖRÜŞMELERİ YAPABİLECEK  TELEFON ARAMALARI YAPABİLECEK OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNABİ..

İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımıarama yapacak diksiyonu arkadaslar aranıyorAranan Niteliklerarama yapacak diksiyonu düzgün arkadaslar aranıyor..

Muğla / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıMARMARİS UĞUR OKULLARINDA (ORTAOKUL VE ANADOLU LİSESİ) ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ FORMASYONU OLAN ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...Aranan NiteliklerEN AZ 10 YIL DENEYİMLİ VE FORMASYONU OLAN..

Muğla / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıMARMARİS UĞUR OKULLARINDA(ORTAOKUL VE ANADOLU LİSESİ) ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YILLIK DENEYİMLİ VE FORMASYONU OLAN ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...