Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Anadolu / Maltepe Fs Tarım Ürünleri Tek Lezzet

Fs Tarım Ürünleri Tek Lezzet firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Satış Destek Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Fs Tarım Ürünleri Tek Lezzet Mağaza Satış Destek Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Yüreğir Mızraklı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere TESLİMAT PERSONELİ alınacaktır. Söz konusu adayların; - Tercihen en az Lise Mezunu olması, - Fiziksel görünüm ve diksiyonunun düzgün olması, - Tercihen başlangıç düzeyinde İngilizce ve(ya) Almanca biliyor olması,..

İzmir / Karşıyaka Ayya Estetik Güzellik

Ayya Estetik Güzellik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Elemanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Ayya Estetik Güzellik Saha Elemanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Silivri Arslan Süt Mamülleri

şirket araçlarımızın satış performansını kabiliyetini arttırabilecek prezantable arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bef Elektrik

Bef Elektrik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Mühendisi Ve Tekniker (Autocad Bilen ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Bef Elektrik Elektrik Mühendisi Ve Tekniker (Autocad Bilen ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ekip Şefi / Avm ilanlarına göz atabilirsiniz.Deça Hizmet Grupları Gıda Ticaret A. Ş. Ekip Şefi / Avm ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Parıltı Gömlek Yıkama

Şirketimiz Tekstil Yıkama sektöründe faliyet gösteren kriterleri yüksek özellikle ihracat ürünü olarak üretilen tekstil ürünlerine nitelik kazandıran çalışmalar yapan bir yapıdadır. Avrupa da faaliyet gösteren ve Türkiyeden alım yapan firmalar tarafından denetlenen ve okeylenen çalışma standarları v..