Forklift Operatörü İş İlanları

Pozisyon: Forklift Operatörü
İzmir / Kemalpaşa Ceva Lojistik

FORKLİFT OPERATÖRÜ Kemalpaşa Transfer Merkezinde çalışacak tecrübeli yada tecrübesiz bayan forklift operatörü arayışımız bulunmaktadır. En az ilköğretim mezunu , Forklift Operatörlüğü sertifikasına sahip 25-35 yaş arası Servis imkanımız bulunmaktadır...

İzmir / Kemalpaşa Ceva Lojistik

FORKLİFT OPERATÖRÜ Kemalpaşa Transfer Merkezinde çalışacak tecrübeli yada tecrübesiz bayan forklift operatörü arayışımız bulunmaktadır. En az ilköğretim mezunu , Forklift Operatörlüğü sertifikasına sahip 25-35 yaş arası Servis imkanımız bulunmaktadır...

Kocaeli / Gebze Ceva Lojistik

Gebze’de bulunan Depolarımızda ; Forklift Operatörü olarak çalışacak, • İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli il sınırları içerisinde ikamet eden, • Vardiyalı çalışabilecek Forklift Operatörü aranmaktadır. Personellere SGK, Yemek, Servis, Fazla Mesai, Özel Sağlık Sigorta..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek 2016 yılı Nisan/Mayıs ayı itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak, Lojistik bölümümüz için Forklift Operatörü aranmaktadır. • Üretim sekt..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÖZMER PASTACILIK

GENEL NİTELİKLER -Tercihen Lise mezunu, -Forklift kullanma ehliyetine sahip ( Tercihen ehliyetinde G ibaresi olan ) -Forklift ve Reach Truck konusunda min. 5 yıl tecrübesi olan, -Toyota Reach Truck: BT Reflex F-Serisi'ni iyi derecede kullanabilen, -30 - 40 yaş ar..

İstanbul Avrupa / Çatalca Evdema

Ev Dekorasyon Malzemeleri Satışında Sektörün Lideri EVDEMA'nın, Çatalca'da bulunan Lojistik deposunda çalışacak; Tercihen Seramik, Banyo Malzemeleri deposunda çalışmış, Tercihen Forklift ehliyeti olan, Küçükçekmece-Çatalca arası, E5'e yakın ikamet eden, Ekip çalışmasın..

GOSB de bir gıda fabrikasının depo bölümünde çalışmak üzere BAY FORKLİFT OPERATÖRÜ alınacaktır. ŞARTLAR 22-45 yaş arası erkek kesinlikle sigara içilmeyecektir. Gebze-Çayırova - Şekerpınar da ikamet eden (servis bu ilçelere vardır.) ÇALIŞMA SAATLERİ ( 8 SAAT ..

Afyon / Afyonkarahisar Netlog Lojistik Grubu

Netlog Lojistik Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Forklift Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Netlog Lojistik Grubu Forklift Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bsb Asansör

Asansör Sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, Forklift operatörlüğü ve firma üretim bölümü genel işlerini yapabilecek En az lise mezunu, Benzer bir pozisyonda en az 2 yıllık deneyim sahibi, Forklift Operatörlük belgesine sahip, Askerlik hizmetini tamamla..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Gürsa Oluklu Mukavva

Gürsa Oluklu Mukavva firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ataşmanlı Forklift Operatörü (Esenyurt) ilanlarına göz atabilirsiniz.Gürsa Oluklu Mukavva Ataşmanlı Forklift Operatörü (Esenyurt) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...