Forklift Operatörü İş İlanları

Pozisyon: Forklift Operatörü
Kocaeli / Gebze BUYRUK GROUP

DARICA, GEBZE CİVARINDA HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ İŞLETMELERDE, AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP FORKLİFT OPERATÖRLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. 1. 22 - 45 YAŞ ARASI, BAY, 2. ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ BULUNMAYAN, 3. EN AZ İLKOKUL MEZUNU 4. FORKLİFT EHLİYETİ VE..

Kocaeli / Gebze Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Silivri Gümüşay Grup

ACİL !!! FORKLİFT EHLİYETİ OLAN VE KULLANABİLEN, DEPO İÇİ DÜZENİ SAĞLAYABİLECEK, SORUMLULUK ALABİLEN , DİSİPLİNLİ , AKTİF 2 HAFTA SABİT YEVMİYECİ OLARAK ÇALIŞABİLECEK 08:30-18:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞACAK 20-38 YAŞ ARASI BAY ELEMAN ALINACAKTIR. İL..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Sanset Gıda Kırklareli Fabrika' da görevlendirilmek üzere ''Forklift Operatörü'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER • En az Ortaokul mezunu (8 yıllık mezun) , • Tercihen gıda sektöründe en az 1 yıl deneyim sahibi, • Forklift eh..

İstanbul Anadolu / Tuzla KÖSEDAĞ TEL ÖRME ÇİT

- Giriş ve çıkış yüklemelerini forklift ve depo ekiple beraber yapabilecek, - Yapılacak sevkiyatların araca yüklenmesi, - Gelen malzemelerin araçtan indirilerek depoya yerleştirilmesi, - Bitmiş ürünlerin paketlenmesinin yapılması, - Sevkiyatı gerçekleşecek ürünlerin hazırlan..

Kocaeli / Gebze UMUR BASIM

Basım sektöründe en geniş ürün çeşidi ve en büyük makine parkı ile lider konumda olan; Sürekli Form, Zarf, Tabaka Ofset, Rulo, Kağıt Poşet, Etiket, Ambalaj Dolum ve Promosyon Ürünleri olmak üzere 8 ayrı üretim hattına sahip, sektörün ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve ilkleri ile bilinen ş..

İzmir / Bornova Çimstone

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen Çimstone şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde "Forklift Operatörü" aranmaktadır. • Forklift ehliyeti olan, • İlköğretim veya ..

Kocaeli / Dilovası JOKEY PLASTİK

GENEL NİTELİKLER •En az lise mezunu askerliğini tamamlamış erkek, •Forklift ve Reachtruck kullanabilen, tecrübeli, •Barkodlu sistemde çalışmış, •Vardiyalı sisteme uyum sağlayabilecek •Gebze ve civarında ikamet eden G sınıfı ehliyetli Forklift Operatörü aranmaktadır..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Baldur Süspansiyon Üretim San.Tic AŞ,otomotiv sektöründe kamyon makası üretmekte olup merkezi İspanya'da bulunmaktadır. Fabrikamızın üretim ve depo bölümünde çalışacak forklift/depo operatörü alınacaktır. -25-40 yaşları arasında -Daha önce depo/sevkiyat/lojistik bölüm..