Genel Müdür İş İlanları

Pozisyon: Genel Müdür
İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

Örme dış giyim ihracatı yapan firmamıza - Bu görevde en az 5 yıl bulunmuş - İplikten koliye kadar olan süreçte dış fasonda çok iyi bir portföye sahip olan - Analitik düşünen - Sorumluluğunu tam anlamıyla yerine getiren - Ekibini çok iyi yönlendirebilen..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

Global bir markada görev yapmak üzere '' Otel Genel Müdürü '' aramaktayız. Nitelikler: -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun -İngilizce dil bilgisine sahip (2.dil tercih sebebidir. ) -MS office programlarına hakim -Çalışanları hedefler doğrultusunda yönle..

İstanbul Avrupa / Şişli Golden Mert

Şirketimizin yeni açılan maslak şubesinde sorumluluk alabilecek deneyimli gelişime açık copy center deneyimi olan yönetici posizyonunda çalışma arkadaşı aranıyor şirketimizi her alanda ileri taşıyabilecek geliştirecek kendine güvenen çalışma azmi ve becerisi olan arkadaşla uzun yıllar çalışm..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

Metrapol Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer Genel Müdür ilanlarına göz atabilirsiniz.Metrapol Otomotiv Genel Müdür ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kar-El Yapı Malz. Tur. İnş. Tah. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Genel Müdür ilanlarına göz atabilirsiniz.Kar-El Yapı Malz. Tur. İnş. Tah. Ltd Şti Genel Müdür ilanı için başvuru süresi dolmuştur...