Görevli İş İlanları

Pozisyon: Görevli
Kocaeli / Gebze EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Gebze-Plastikçiler Sanayisinde bulunan Fabrika projesi için bay danışman görevlileri alınacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN BİZLERE ULAŞIN LÜTFEN 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Mecidiyeköy Meydanda bulunan OTEL Projesine; * Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, * En az lise Mezunu, * En az 1,72 boyunda, * İletişimi düzgün, * Güvenlik tecrübesi olan, * BAY. ***ARAÇ ARAMA YOKTUR.*** Ç..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Zeytinburnu'nda bulunan OTEL projesinde değerlendirilmek üzere ; * Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi, * En az 1,72 boyunda, * Askerliğini yapmış, * Güvenlik tecrübesi olan, * İletişimi düzgün, * Bay. 1467,50 TL + AGİ + 185 Card + Yemek + 8 saa..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Şark Özel Güvenlik Ltd. Şti.

ATAŞEHİR, ATATÜRK MAH.de BULUNAN *EVİNPARK REZİDANS PROJESİNDE* GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. 1.983 MAAŞ NET. ÇALIŞMA ŞEKLİ 3 VARDİYA 8 SAAT ÜZERİNDEN YAPILMAKTADIR. MÜRACAAT : KUBİLAY BEY :0542 896 19 00..

İstanbul Avrupa / Eyüp PepsiCo

En az Lise Mezunu, Ofis & Arşiv ve arşivlemede görev yapabilecek, Evrak işlemleri ve ofis düzen& yönetimi konusunda tecrübeli, Data veri aktarımı yapabilecek, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği ilkelerine uygun çalışabilecek, En az lise mezunu, iyi sevi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Taşdelen'de bulunan Genel Müdürlük projemiz için Yıllık izin değiştirici alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Son 3 aydır çalışmamış olan, - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 37 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, Prezentabl, - Müşteri..

İstanbul Avrupa / Bağcılar KOÇAK FARMA

*En az ilköğretim mezunu, *Temizlik işlerinde en az 2 yıl tecrübeli, *Tercihen temizlik şirketi deneyimli, *Dış görünüşüne özen gösteren, *30-45 yaş aralığında, *Temizlik kurallarını bilen, *Cam silmeyi bilen, *Dikkatli, temiz ve pratik çalışan, *Siga..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Sancaktepe'de bulunan genel müdürlük projemiz için Yıllık izin değiştirici alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Son 3 aydır çalışmamış olan, - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 37 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, Prezentabl, - Müşter..

İstanbul Avrupa / Bağcılar KOÇAK FARMA

Bağcılar'daki Genel Müdürlük Plazamızda görevlendirilmek üzere; • En az lise mezunu, • Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, • Minimum 2 yıl tecrübeli, • Güvenlik disiplin ve kurallarına uyan, • 40 yaşını aşmamış, • Sigara kullanmayan, • Askerlik görevi..