Host İş İlanları

Pozisyon: Host
İzmir / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere , sahada data toplama ve broşür dağıtımında 6-24 ŞUBAT tarihleri arasında, İZMİR 'de 9:00-18:00 çalışma saatleri içinde çalışabilecek ERKEK çalışma arkadaşları aramaktayız. 18-28 yaş arasında Ekip çalışmasına uyumlu Aktif, girişken ve ileti..

Aydın / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere , sahada data toplama ve broşür dağıtımında 30 OCAK-2 ŞUBAT tarihleri arasında, Aydın'da 9:00-18:00 çalışma saatleri içinde çalışabilecek ERKEK çalışma arkadaşları aramaktayız. 18-28 yaş arasında Ekip çalışmasına uyumlu Aktif, girişken ve i..

İstanbul Anadolu / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında ( ULUSAL VE ULUSLARARASI KONGRE, DEVLET ZİRVESİ, FUAR, KONSER MERKEZLERİNDE) görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. - 18-27 yaş aralığında, -En az lise mezunu, -..

Ankara / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? ANKARA'nın önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *İngilizcesi yönle..

Aydın / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere , data toplama ve broşür dağıtımı konusunda 15-19 Ağustos tarihleri arasında, Aydın'da mesai saatleri içinde çalışabilecek BAY çalışma arkadaşları aramaktayız. 18-28 yaş arasında En az lise mezunu ( Tercihen Açıköğretim üni. veya Yüksek Okul mezun..

Aydın / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Aydın Bölgesinde 15-19 Ağustos Saha Aktivitesin'de data toplama işi için çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *18-27 yaş arası, * Bay..

İstanbul Avrupa / Tümü MY STAFF

Atatürk havalimanın da turizm firmasında görevlendirilmek üzere; - Atatürk havalimanın da iç hatlar ve dış hatlarda 08:00 – 20:00 saatleri arasında çalışabilecek - Araç teslimat noktasına giden ve o noktadan gelen shuttle araçlarla iletişim kuracak ve müşterilere araçlara k..

Şanlıurfa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü,..

Mersin / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar genellikle her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü g..

İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

TEKNOSA-VATAN-BİMEKS-ESSE - TURKCELL VE MM MAĞAZALARINDA TANITIM AMAÇLI GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE YARI ZAMANLI, BAYAN, TECRÜBELİ, İLETİŞİME AÇIK,GÜLER YÜZLÜ PROMOTÖR (TANITIM-SATIŞ PERSONELİ ) TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ZİNCİR MAĞAZALARDA ÇALIŞMIŞ OLMASI VE KÜÇÜK EV ALET..