İmalat İş İlanları

Pozisyon: İmalat
Kocaeli / Gebze Steeltec Çelik A. Ş.

- Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun (Metal işleri, Torna Tesfiye, Makine …) - Kendini ifade edebilen, takım çalışmasına yatkın, Güvenilir - Tercihen Vakum Isıl işlem üretim tecrübesi olan (Bakım onarım veya üretim de olabilir.) - 7 gün 24 saat ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Vidasan

Esenyurta yeni taşınan firmamıza; Vida üretiminde yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktır. Düzenli bir firmada rahat bir ortamda, tüm sosyal haklarıyla birlikte çalışmak isteyenler... Firmamıza bizzat başvurular dikkate alınacaktır. Servis güzergahı, Balıkyolu-ES Kule civar..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Standfabrikasi

AUTOCAD 3D MAX UZMANI Esenyurt civarında faaliyet gösteren firmamıza AUTOCAD 3D MAX UZMANI TEKNİK RESSAM alınacaktır. GENEL NİTELİKLER • Metal işleme ve sac malzeme konularında tecrübeli, • İyi derecede AUTOCAD kullanabilen, • En az 3 yıl tecrübel..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Güven Civata & Vida

CİVATA VİDA İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÜRETİM KISMINDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR..

Yeni Foça Yolu üzerindeki şantiyemize Çelik Konstrüksiyon işlerinde çalışabilecek İmalat Usta , Yardımcıları ve Montaj Elemanları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Metal Mühendislik

PASLANMAZ ÇELİK İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA İMALAT SORUMLUSU ALINACAKTIR.ADAYLARIN,TEKNİK RESİM BİLGİSİ ,İŞ TAKİP ÖZELLİĞİ,SORUMLULUK DUYGUSU YÜKSEK,DİSİPLİNLİ VE TAKIM ÇALIŞMASI SEVEN KİŞİLERİN BAŞVURULARI KABUL EDİLECEKTİR. HADIMKÖY,B.ÇEKMECE,BEYLİKDÜZÜ,ESENYURT ,KIRAÇ ,ARNAVUTKÖY CİVARINDAN BAŞVURUL..

Fabrikamızda Çelik Konstrüksiyon , Makina imalat ve montajın'da çalışacak tecrübeli montaj elemanları alınacaktır. Montaj için alınacak elemanlardan istenen özellikler * Teknik Resim okuyabilme * Çelik Konstrüksiyon imalat ve montajında deneyimli ( Kaynarca - Pendik A..

Kocaeli / Gölcük Yapıtes Makina

Metal imalat sektöründe faaliyet gösteren firmamızda, üretim,montaj ve kaynak bölümlerinde çalışacak ve yetiştirilmek üzere deneyimli/deneyimsiz eleman aranmaktadır.Başvuruda bulunacak adayların askerlik görevlerini yapmış olması gerekmektedir.Gölcük ve Değirmendere civarında ikamet etmek terc..

Kocaeli / Gölcük Yapıtes Makina

Metal imalat sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere ofis faaliyetlerini yürütecek eleman aramaktayız. 1-Ofis işlerinde deneyimli,evrak takibi ve dosyalama işlemlerini yapacak 2-Fatura ve irsaliye işlemlerine vakıf,ön muhasebe bilgisi olan 3-MS Ofis programla..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Mipsan Makina

Fabrikamızda ustabaşılık yapmak üzere lise mezunu en az 5 yıl yöneticilik yapmış tecrübeli, günümüzün talaşlı imalatını bilen personele ihtiyaç vardır...