İşçi İş İlanları

Pozisyon: İşçi
Kocaeli / Çayırova Erke Soğuk Hava Kapı Ve Makine

SOĞUK ODA KAPI AKSESUARI VE MAKİNA İMALATINDA UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK TORNACI VE KAYNAKÇI ALINACAKTIR.BAŞVURACAK KİŞİLERİN ÖNCELİKLE YENİ MEZUN YADA EMEKLİ OLMASI GEREKMEKTEDİR. AYRICA FABRİKA ADRESİMİZ OLAN AKSE MAH FEVZİ ÇAKMAK CAD NO:122/A ÇAYIROVA-KOCAELİ ADRESİNE YAKIN BİR BÖLGEDE İKAMET ET..

İstanbul Avrupa / Başakşehir GROUP 34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Başakşehir' de bulunan projemiz için BAY-BAYAN Temizlik elemanı alınacaktır. İrtibat: 0537 446 71 05..

İstanbul Anadolu / Pendik Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.

Görev Tanımı Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, misafir bagaj ve kargolarının uçağa yüklenmesi ve boşaltılması, apron araç ve ekipmanlarının kullanımında görev alacak, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev alacak İŞÇİ arayışımız bulunmaktadır..

Ankara / Mamak Elpaş Ltd Şti

Kablo tavası montajı ve fiber optik kablo çekimi işinde çalışacak ekip arkadaşları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Per Boya Tekstil

Esenyurt'ta bulunan Tekstil Boyahanemizde çeşitli departmanlarda çalışmak üzere vasıflı vasıfsız elemanlar alınacaktır. Çevre bölgelere servisimiz bulunmaktadır. SSK+Yemek+Servis..

Manisa / Merkez Karasu Danışmanlık

Normal ve gaz altı kaynakçısı aranıyor...

Malatya / Yeşilyurt Güçlü Araçüstü Ekipmanları

Araçüstü Ekipman imalatı yapan firmamızda gazaltı kaynakçısı ihtiyacı vardır. Şartlar işveren ile görüşülecektir. Yemek ve servis imkanı vardır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Aslar Pres Döküm

İŞ TANIMI Firmamızda Torna,Freze,Kalıp tamir ve bakım işlerinde tecrübeli veya yetiştirilecek vasıfsız üretim personelleri alınacaktır. GENEL NİTELİKLER İş Yerimizde 3'lü vardiya sistemiyle çalışılmaktadır. Çalışan mavi yaka personeli sendikalıdır. 6 ayda bir ü..

- Askerliğini tamamlamış - 4 lü vardiya çalışma düzeninde çalışacak. - 20 denye armür ve jakar dokumada deneyimli. - Sorumluluk sahibi. - Dikkatli. - İş güveliği kurallarına uygun çalışacak. - Dokumacı personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece ASİST ÖZEL GÜVENLİK

HALKALI MERKEZ DE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ OLAN, VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK,BAY GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÜCRET : 1803,37 (BEKAR AGİ dahil)+200 MULTİNET+SGK..