Izgaracı İş İlanları

Pozisyon: Izgaracı
Eskişehir / Tepebaşı Şahan Gıda

25 yaş üstü Kebap ve Döner işlerinde tecrübe sahibi yardımcı eleman aramaktayız. Maaş: 1750 TL SGK Haftaiçi bir gün izin Resmi tatillerde çift yövmiye..

İzmir / Buca Tavukcu

ACİL BUCA VE CİVARINDA OTURAN TECRÜBELİ IZGARACILAR ALINACAKTIR...

İSTİKLAL CADDESİ' NDE BULUNAN FİRMAMIZA ACİL DENEYİMLİ KEBABÇI USTASI VE YARDIMCISI ARANMAKTADIR. GÜLER YÜZLÜ, DÜRÜST ve DİNAMİK OLMASI İLK TERCİHLERİMİZDİR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bilge Tekel Büfe

BÜFEDE ÇALIŞACAK TOST YAPABİLECEK ELEMAN ARIYORUM...

İstanbul Anadolu / Tümü Beeves Steak Hause

İstanbul ' un en büyük Alışveriş Merkezi olan EMAAR SQUARE AVM ' de bulunan BEEVES STEAKHOUSE restoranımız için ızgaracılar aranmaktadır.. Aranan Nitelikler ; - Göztepe ' ye ulaşım sorunu olmayan - Mesleki gelişime açık - Disiplinli ve Özverili ..

Balıkesir / Bandırma Ban. Gıda. Mob. San. Tic. Ltd. Sti

Liman avm banet ızgara da mutfak bölümünde görev alacak; et kesme,köfte basma,tava yemekleri yapımına eli yatkın,ızgara yapabilecek 2 personel aramaktayiz...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ramsarı Gıda

Köfteci Ramiz İstinyepark AVM de Izgara bölümüne deneyimli ya da meslek öğrenmek isteyen yetiştirilmek üzere Izgara personeli alınacaktır. Adayların askerliğini yapmış olmaları az da olsa restoran tecrübelerinin olmaları tercih sebebi olacaktır. Görüşmeler İşyeri adresinde yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Somunarasi - Bir Balkan Köftecisi

Türkiye'nin en iddaalı köftesini ve enfes yiyeceklerini güler yüzlü hizmetleri ile misafirlerimize sunacak acill mutfak personelleri arıyoruz, Hizmet sektöründe tecrubeli/tecrubesiz Güleryüzlü insan ilişkileri kuvvetli Uzun soluklu çalışma ortamı arayan Esnek çalışma s..

İstanbul Anadolu / Üsküdar 3e Gıda A. Ş

EMAAR SQUARE AVM DE AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNASYONU YAPILIP PİŞİRMEYE HAZIR HALE GETİRİLİP ŞUBELERİMİZE GÖNDERİLEN BEYAZ VE KIRMIZI ETLERİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRMESİNİ YAPABİLECEK MUTFAK PERSONELLERİ ARAMAKTAYIZ. GÖRÜŞMELER ŞUBE MÜDÜRÜ ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

BAĞDAT CADDESİ CADDEBOSTAN DA AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNASYONU YAPILIP PİŞİRMEYE HAZIR HALE GETİRİLİP ŞUBELERİMİZE GÖNDERİLEN BEYAZ VE KIRMIZI ETLERİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRMESİNİ YAPABİLECEK PİŞİRİCİLER ARAMAKTAYIZ. GÖRÜŞMELER BAŞVURULAR TAMAMLA..