Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
Kocaeli / Gölcük Güven Çelik Kapı

AMERİKAN KAPI MDF KAPI BOYA İŞİNDE DENEYİMLİ ELEMAN ALINICAKTIR. DETAYLAR GÖRÜŞMEDE KONUŞULACAKTIR. GÖLCÜK- DEĞİRMENDERE - YAZLIK -YENİKÖY CİVARINDA İKAMETĞAH EDENLER TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Uv Teknoloji Kimya A. Ş.

Konusunda lider durumda olan, Makine İmalatı yapmakta olan firmamızın kaynak ve montaj bölümünde görevlendirilmek amacı ile eleman aranmaktadır. ARANAN ÖZELLİKLER 1- Makine kaynak ve montaj konusunda deneyimli konusunda deneyimli 2- Tercihen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Pamukkale Gıda

ikitelli de bulunan süt ürünleri üretimi yapan firmamıza çalışma arkadaşları arıyoruz. Daha once süt ürünleri üretiminde çalışmış usta ve kalfalar değerlendirmeye alınacaktır... ikitelli bölgesine yakın oturanlar tercih sebebi olacaktır.......

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bef Elektrik

AVRUPA VE ANADOLU YAKASI ŞANTİYELERİMİZ İÇİN ELEKTRİK USTA - KALFA VE YARDIMCILARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Üst Teknik

Plastik kalıpları yapan firmamıza kalıp hanede çalışacak plastik kalıpçı kalfası ve işleme merkezinde çalışacak operatörü aramaktayız. Alüminyum bölümü için alüminyum kaynak ustası aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Ataşehir şubemizin üretim bölümünde görev alacak takım arkadaşları aramaktayız. -Butik pasta alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olan, -Şeker hamuru bilgisine sahip, -Figür konusunda tecrübeli -Temizlik ve hijyen ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Tümü BTA DENİZYOLLARI

BTA 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında ve yurtdışı operasyonlarında yiyecek-içecek, ağırlama ve konaklama..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Teknik Elektrik

ELEKTRİK USTA KALFA YARDIMCI ELEMAN ARANIYOR METRO İSTASYONLARDA YANGIN ALGILAMA İŞLERİNDE ÇALIŞICAK YANGIN KABLOLAMASI EMT BORU MONTAJI DEDEKTÖR MONTAJLARI YAPABİLEN PROJEYE HAKİM PERSONELE İHTİYAÇ VARDIR FİRMAMIZ KURUMSAL YAPIDADIR İŞ VE ŞARTLARLA İLGİLİ SORU SORMAK İSTERSENİZ SORULA..

İstanbul Avrupa / Avcılar Yeşilkent Eczanesi

ECZANEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ BAY BAYAN ELEMAN ARANIYOR..