Kasiyer İş İlanları

Pozisyon: Kasiyer
Konya / Selçuklu Doğan Çanta

Tercihen Nebim V3 programını iyi derecede bilen, perakende sektöründe deneyimli, Konya'da ikamet eden, Kasa işlemlerini; sorunsuz, şirket kurallarına ve kanunlara uygun şekilde, hızlı, doğru ve eksiksiz olarak yerine getirebilecek, Gün başı ve gün sonu kasa açılış ve kapa..

İstanbul Avrupa / Bağcılar ARDEN GIDA

Güneşli Şubemiz için, En az 1 yıl market tecrübesi olan, En az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezentabl, Kasiyer alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

Cadde bostan Bağdat Caddesi'nde açılmış olan restaurantımız için , meleki tecrübesi olan , yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, kasiyer aramaktayız. İLETİŞİM : halil bey :0530 826 5049..

İzmir / Karşıyaka TAVUK DÜNYASI

Mavibahçe Avm Tavuk Dünyası şubesinde çalışmak üzere iş disiplini olan, kasa işlemlerine hakim, güleryüzlü kasiyer alınacaktır. Başvurular online olarak buradan ve Şube Müdürleri: Haşim Bey: 05395414013 Gürhan Bey: 05322628218 'den yapabilirsiniz...

İstanbul Anadolu / Beykoz Beykoz Paşalı Süpermarket

BEYKOZ MERKEZ DE BULUNAN MARKETLERİMİZE; LİSE MEZUNU BAYAN KASİYERLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Efekan Tekstil

PASSAGE MARKALI HAZIR GİYİM FİRMAMIZIN SHOWROOMUNDA BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN ÖĞRENİME AÇIK TELEFONLARA BAKABİLECEK KASİYER ARANIYOR..

Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

MARKET GÖREVLİSİ / KASİYER OLARAK ÇALIŞACAK EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

Samsun / Atakum Abide Kebap

Yeşilyurt Avm'de Çalışmak Üzere Kasiyer Aranmaktadır. ASGARİ ÜCRET + SİGORTA+ YEMEK...

İstanbul Anadolu / Pendik Bozkan Petrol Bp Pendik

İSTANBUL PENDİK KAYNARCA MAH.DE BULUNAN YENİ AÇILACAK BENZİN İSTASYONUMUZA MARKET BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK KASİYER ALINACAKTIR DENEYİMLI VEYA DENEYİMSİZ 18-35 YAS ARALIGINDA BAY VEYA BAYAN 1700TL MAAS+SİGORTA+YEMEK ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Asya Alışveriş Merkezleri Tic. Ltd. Şti

En az lise mezunu Diksiyonu düzgün İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü Dış görünümü ve kişisel bakımına özen gösteren Özgüveni olan, sorumluluk sahibi, sözlü ifade ve temsil yeteneği gelişmiş Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyumlu Müşteri odaklılığ..