Kimyager İş İlanları

Pozisyon: Kimyager
İstanbul Anadolu / Tuzla Esen Mikronize

TUZLA TEPEÖREN'DEKİ FABRİKAMIZA "LABORATUVAR ELEMANI" ALINACAKTIR. İşin Tanımı: -Girdi ve Ürün Kalite Kontrollerini yapmak. -Laboratuvardaki ölçü aletlerinin kontrolünü (kalibrasyonunu doğrulama) sağlamak -Üretim ve Bakım prosesinin işleyişi ile ilgili olarak formla..

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ ÜRETEN ÖNCÜ FİRMAMIZA ÜRETİM MÜDÜRÜ-KİMYAGER ARAMAKTAYIZ. YENİMAHALLE -BATIKENT CİVARINDA OTURAN KİMYA,KİMYA MÜHENDİSLİĞİ,KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU SORUMLULUK SAHİBİ ,ÇALIŞKAN ÜRETİMİ YAPILAN ÜRÜNÜN KONTROLÜNÜ SAĞLAYACAK ,PLANLAMA..

İzmir / Tümü Seko

İzmir ve çevresinde su şartlandırma kimyasalları, havuz ve arıtma ekipmanları satış pazarlamasında görevlendirilmek üzere en az B sınıfı ehliyetli, araç kullanabilen, seyahate engeli olmayan, diksiyonu düzgün, tercihen satış pazarlama deneyimi olan kimyager ya da kimya mühendisi takım arkadaşları ar..

Orüsan Kimya ve Akaryakıt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Bünyesinde 2012 yılında kurulmuş olan laboratuvarımız, Çevre ve Şehirçilik Bakanlığından “Çevre Ölçüm ve Analiz Yeterlilik Yönetmeliği” ne göre yeterlilik belgesi almış olup, TÜRKAK tarafından akredite edilmiştir. Bu kapsamda yapmış olduğ..

İstanbul Anadolu / Kartal Net Danışmanlık

Laboratuvar analisti olarak en az 1 yıl bir ilaç firmasında çalışmış kimyagerler aramaktayız. Arayışımız ülkemizin 50 yılı aşkın geçmişiyle önemli ilaç firmalarından biri olan müşterimizin gelişen iş hacmi içindir...

Kayseri / Tümü Fia Oto Bakım Ürünleri

deterjan imalatında görev alacak çalışma arkadaşları alınacaktır.çalışmayı seven idareci vasfı olan kimyager diploması nı almış veya okulunu bitirmiş ...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Yeşil Anne Ekolojik Ürünler Ltd Şti

2013 yılında kurulmuş Yeşilanne Ekolojik Ürünler Ltd. Şti, Türkiye'nin ilk uluslararası organik sertifikalı Deterjan ve Kozmetik ürünleri markalarına sahiptir. Hızlı büyüyen yenililkçi şirketimizde Ar- GE Sorumlusu / Mesul Müdür arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler: ..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Reel Tuz Kimya San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; iyi derecede ingilizce bilen bayan kimyager alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Parıltı Gömlek Yıkama

*İşletmemizde çalışacak yetiştirilmek üzere aktif ve çalışkan * Kimya mühendisi, Kimyager ve Kimya Teknisyeni çalışma arkadaşları aranmaktadır. * İşletmemiz Tekstil yıkama ve boya sektöründe faaliyet gösteren Çobançeşme - Yenibosna da yerleşiktir. * Yenibosna ..