Masöz/Masör İş İlanları

Pozisyon: Masöz/Masör
İstanbul Avrupa / Bakırköy Res-Ayc Bakırköy

Deneyimli Deneyimsiz masözler alınacaktır.ücret dolgundur 2500-5000 tl arası ücretle calışacak masözler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Res-Ayc Bakırköy

MASÖZ.Bakırköy merkezimize dolgun ücretle çalışacak deneyimli deneyimsiz masözler alınacaktır.ücret dolgundur 2500-6000 tl arası..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Res-Ayc Bakırköy

Bakırköy Res-ayc güzellik salonu olarak hizmet veren firmamıza sektörü bilen tecrübeli yönetici alınacaktır ücret dolgundur 2500-6000 tl arası..

Acıbadem Sağlık Grubu BAKIRKÖY HASTANESİ'NDE görevlendirilmek üzere, En az 1 yıl tecrübeli, Tercihen spor akademisi mezunu, Alanıyla ilgili eğitimleri tamamlamış, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim yeteneği kuvvetli, Ekip çalışmasına ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Artı Spa

Artı Spa & Wellness Merkezi için; • Temel masaj tekniklerinde uzman • Tecrübeli Tecrübesiz, • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, • İletişim becerileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın, • Çözüm odaklı, sabırlı, ikna ve temsi..

Adana / Seyhan Seyhan Spa

ADANA gazipaşada bulunan spa ve güzellik merkezimize tecrübeli veya yetiştirilmek üzre bayan masöz alınacaktır. Şehir dışından gelecekler için kalacak yer mevcuttur. Başvurular şahsen yapılacaktır. MAAŞ+SSK+PRİM+YEMEK+KALACAK YER TACİ KARAKUŞ..

İzmir / Karşıyaka Yeka Bay Bayan Güzellik Salonu

Dış Görünümüne Önem Veren, Bakımlı, Diksiyonu Düzgün Çalışma Arkadaşları Arıyoruz....

İstanbul Avrupa / Eyüp Dalya

Kemerburgaz Göktürk 'de bulunan firmamıza,deneyimli veya deneyimsiz denamik temizliğe önem veren ,esnek çalışma saatına uyum sağlıya bilecek güler yuzlu bayan terapistler aranıyor..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Pallas Athena Güzellik Zayıflama Spa Merkezi

İzmit merkezde faaliyette olan lüx ve nezih salonumuzda,elit çevresi olan ve aykırı hizmet olmadan PROFESYONEL hizmet veren, BAY ve BAYAN, SPA MASAJ merkezimize sertifikalı veya yetiştirilmek üzere, FULL yada PART TİME bayan MASÖZLER aranmaktadır.. Not: 35 yaş sınırı vardır. SSK+PRİM+BAH..

(Deneyimli Deneyimsiz) Ankara Kızılay'daki Güzellik Merkezimize 2500 maaş ile, 20 yıllık deneyimi ile vücut bakım biriminde (masajda) yetiştirilmek üzere, dolgun ücretli, ciddi ve düzgün, tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışacak şekilde takım arkadaşları alınacaktır. Not: Kalacak yeri ..