Merchandiser İş İlanları

Pozisyon: Merchandiser
Ankara / Tümü HALKA GRUP

lider müşterimiz için ANKARA BÖLGESİNDE görevlendirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup ve takibini yapacak,..

Muğla / Bodrum HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Gıda ve Konserve Ürünleri sektöründe lider firmamız adına Sezonda Bodrum Bölgede (Turgutreis - Yalık..

Edirne / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Kişisel ve Ev Bakımı Sektöründe öncü müşterimizin Edirne - Lüleburgaz çevresi Zincir Marketlerde göre..

İstanbul Anadolu / Kadıköy HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Kişisel ve Ev Bakımı Sektöründe öncü müşterimizin Anadolu Yakası Yerel Zincir Marketlerde görevlendir..

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Gıda Sektöründe öncü müşterimizin Avrupa Yakası İstinye - Mecidiyeköy arası Zincir Marketlerde görevl..

Aydın / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin Aydın'da ikamet eden Belirli bir rut dahilinde Zincir ve yer..

İstanbul Anadolu / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Kuru Gıda Sektöründe lider müşterimizin kadro artırımı için, İstanbul Anadolu Yakası Migros mağazalar..

Muğla / Marmaris HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz firmamızda sezon boyunca haftanın 3 günü Marmaris de İkamet eden 09:00-18:00 saatleri arasında çalışacak raf destek personeli aranmaktadır. Çalışma günleri: Pazartesi- Çarşamba-Cuma veya Salı-Perşembe-Cuma olarak değişebilir. Günlük ortalama 70 TL+YEMEK+YOL..

Bursa / Tümü HALKA GRUP

İŞİN TANIMI AMBALAJ sektöründe lider müşterimiz için BURSA Bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup..

İstanbul Anadolu / Kadıköy HALKA GRUP

İŞİN TANIMI AMBALAJ sektöründe lider müşterimiz için İSTANBUL ANADOLU yakası İÇERENKÖY Bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderece..