Mimar İş İlanları

Pozisyon: Mimar

Ebru Erol Mimarlık Atölyesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar ilanlarına göz atabilirsiniz.Ebru Erol Mimarlık Atölyesi Mimar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar ilanlarına göz atabilirsiniz.Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Ltd. Şti. Mimar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Adalı Cam Dekorasyon

Üniversitelerin mimarlık. mühendislik ve teknik öğretmenlik bölümlerinden mezun, Keşif, metraj ve şantiye konularında tecrübeli, Detay,malzeme ve uygulama konularına üst düzey hakim, Alanında en az 3 - 5 yıl deneyimli, Autocad, 3dmax ve ofis programlarını kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Gürçam Fidancılık

Büyükçekmece'de bulunan fidanlığımızda çalışmak üzere, - Üniversitelerin Peyzaj Mimarlığı yada Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun - Benzer pozisyonda minimum 2 yıl deneyimli,bitki bilgisi olan - Askerliğini yapmış - Aktif araç kullanabilen - Başarı odaklı v..

İzmir / Menderes Reyyan Botanik Peyzaj

HEM SAHADA UYGULAMALARIMIZI TAKİP EDEBİLECEK HEM OFİSTE ÇİZİM YAPABİLECEK AYNI ZAMANDA BOTANİK BAHÇEMİZ DE ÜRETİMLERİMİZİN TAKİBİNİ YAPABİLECEK SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN PEYZAJ MİMARI EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

Kocaeli / Darıca Emre İplik

GENEL NİTELİKLER Bermen Yapı'nın devam eden ve yeni başlayacak projeleri için görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde "MİMAR" arıyoruz. • Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun, • Konut projelerinin, proje tasarım süreçlerinde en az 5 yıl deneyimli, ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Batuba Mimarlık Restorasyon

Batuba Mimarlık Restorasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar / İç Mimar / Tekniker ilanlarına göz atabilirsiniz.Batuba Mimarlık Restorasyon Mimar / İç Mimar / Tekniker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya Vebtaş Mühendislik İnşaat

Vebtaş Mühendislik İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar ilanlarına göz atabilirsiniz.Vebtaş Mühendislik İnşaat Mimar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Tümü Nokta Peyzaj

Nokta Peyzaj firmasının aktif ilanlarına veya diğer Peyzaj Mimarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nokta Peyzaj Peyzaj Mimarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Firma Adı Gizli

Ankara Merkezli Şirketimize ; Kentsel Tasarım Konusunda Tecrübeli , Yapısal ve Bitkisel Proje Çizebilen , Projeci ve Tasarımcı Peyzaj Mimarı veya Mimarlar Alınacaktır.....