Model Makineci İş İlanları

Pozisyon: Model Makineci
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ersin Dış Ticaret

İş Tanımı MODELİST TARAFINDAN VERİLEN DİKİM TALİMATINA GÖRE MODEL MALZEME ÖZELLİĞİNE UYGUN GİYİM NUMUNESİ DİKİMİ YAPMASI VE İŞ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK ÖNERİLERDE BULUNMASI BİLGİ VE BECERİ SAHİBİ OLMASI Aranan Nitelikler TEKNİĞE UYGUN NUMUNE DİKİM YAPMA ÖLÇÜ KONTROLÜ YAPA..

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

BÜYÜK BEDEN BAYAN GİYİM FİRMAMIZIN MODEL DEPARTMANINDA GÖREV ALACAK *BAYAN GİYİM NUMUNE MODEL DİKİMİNDE EN AZ 3 YIL DENEYİMİ OLAN, *UYUMLU, HIZLI VE İŞİNİ ÖZENLE YAPACAK BAYAN MODEL MAKİNACI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Avcılar Cenk Triko

Kendine Güvenen Elemanları bekleriz servis ssk her şey mevcuttur servis sadece belirli yerlere vardır kıraç esenyurt avcılar beylikdüzü..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bihter Tekstil İç Ve Dış Tic San A. Ş

IHRACAT FIRMASINDA ÇALIAŞACAK TECRUBELI MODEL MAKİNECI ARANIYOR..

Bursa / Yıldırım Annah Hariri

Kadın giyim konfeksiyonu ve pazalamasını, e-ticaret üzerinden yapan firmamız için, detaya önem veren, sorumluluk sahibi kadın giyim MODEL MAKİNECİ aranmaktadır. Not: Sadece hafta içi çalışması vardır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dündar Tekstil

Bayan üst grup Örme ve Dokumada Deneyimli Bay veya Bayan Seri model makınacı alınacaktır. Yenibosna ve çevresi yakınlarında (fotoğraflı başvurular öncelikli değerlendirilecektir)..

Beykoz'da Bulunan İhracat ve Tasarım Yapan Firmamız İçin Model Makinacılar Arıyoruz Aranan Nitelikler; *En Az Lise veya Dengi Okul Mezunu *Kavacık'a Ulaşım Sorunu Olmayan *Her Türlü Modeli (Örme, Dokuma) Sorunsuz Dikebilecek *Gerektiği Takdirde Az Adetli Ü..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Serapgelinlik

Gelinlik imalatında calisacak bayan eleman ariyoruz...

İstanbul Avrupa / Güngören Gesa Tekstil

ÖRME VE DOKUMA MODEL DİKİMİNDE DENEYİMLİ,ESENLER,GÜNGÖREN,MERTER,BAĞCILAR,GÜNEŞLİ VE ATIŞALANI ÇEVRESİNDE OTURAN 28-48 ARASINDA MODEL DİKİM ELEMANI ARAMAKTAYIZ...

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

İstanbul/ Tuzla/Tepe ören mevkinde bulunan Tekstil fabrikamız da 2 vardiyalı sistemde çalışacak; Deneyimli Dikiş Makinesi Operatörü:BAYAN ARANMAKTADIR. Görev Tanımı: Overlock, Reçme ve Singer makinelerinde şirket kalite standartlarına uygun yöntemlerle çalışacak seviyede d..