Müdür Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Müdür Yardımcısı
Kayseri / Melikgazi Başak Yemek

Gida pazarlaması konusunda deneyimli satış müdürlüğü yapabilecek bay-bayan elemanlar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Asya Alışveriş Merkezleri Tic. Ltd. Şti

Aranan Nitelikler -Aktif satışta tecrübeli ve yetenekli -Ürün yönetimi, personel idaresi ve mağaza görsel düzeni konularında deneyimli -Dinamik ve yaratıcı -Müşteri memnuyeti sağlayabilecen ve müşteri portföyü oluşturabilen -En az 2 yıl yöneticilik yapmış -M..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arega Bilişim Mağazacılık A. Ş

MAĞAZA MÜDÜRÜ OLARAK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE • Tercihen üniversite mezunu • Mağazacılık sektöründe (Tercihen Ayakkabıcılık) en az 1-2 yıl deneyim sahibi • MS Office ve photoshop uygulamalarına hakim, • Raporlama ve istatistik bilgisine sahip, • Ekip çalışmasına yatkın,..

Eskişehir / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasında görevlendirilmek üzere Eskişehir'de ikamet eden Restoran Müdür Yardımcısı aramaktayız: En az 2 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Lisans mezunu (tercihen Turizm Otelcilik bölümü) Finan..

İstanbul Avrupa / Esenler RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Semtinizin Süpermarketi" Rammar; -En az Lise Mezunu, -Mağazasını ve ekibini yönetebilecek ve geliştirebilecek, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -Takım ruhuna inanan, -Esenler ve Bağcılar çevresinde ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Smmm Mustafa Macır

MUHASEBE OFİSİMİZDE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, MESLEĞİNDE UZMANLAŞMAK İSTEYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. İOSB BAŞAKŞEHİR SİTELER DURAĞI METRO İSTASYONU YANI BİKSAN SANAYİ SİTESİ..

EN AZ 4 YILLIK LİSANS MEZUNU MS OFİS PROGRAMLARINA HAKİM İLETİŞİM YETENEĞİ YÜKSEK SATIŞ TEKNİKLERİ KONUSUNDA YETKİN EKİP YÖNETİMİ KONUSUNDA DENEYİMLİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ (25-40 YAŞ) B SINIFI EHLİYET SAHİBİ BAY..

İstanbul Avrupa / Başakşehir A Y T Oto Dizayn

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; oto döşeme usta ve kalfaları alınacaktır...