Müdür Yrd İş İlanları

Pozisyon: Müdür Yrd
Edirne / Merkez Meriç Metal

Muhasebe konusunda tecrübeli,BA-BS ,cari hesap takibi,ödeme planlama,Alış-Satış fatura kontrolü,Banka işlemleri,maaş-ssk ve resmi yazışmaların takibini yapabilecek..

Kocaeli / Gebze Özel Hisar Koleji

ÖZEL OKUL VE DERSANELERDE ÖĞRETMENLİK VEYA MÜDÜR YARDIMCILIĞI TECRÜBESİ OLAN,MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI,UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK,TEOG TECRÜBESİ OLAN İDARECİ..

Diyarbakır / Bağlar Fc Plus

Bağlar Bayramoğlu Semtinde Bulunan NCity Avm İçerisinde Bulunan Fc Plus Bay Bayan Giyim Mağazamıza Yetiştirilmek Üzere Bayan Satış Danışmanları Arıyoruz . Pozisyon: - Mağaza Müdürü - Mağaza Müdür Yardımcısı - Satış Danışmanı Aranan Özellikler: - Dış Görünümü..

İstanbul Anadolu / Tümü Pizza Bulls

Pizzabulls şubelerinde görevlendirilmek üzere yetiştirilecek, Bay/Bayan Vardiya Müdürleri aranmaktadır. Fast food yada Pizza restorantlarında çalışmış tecrübeli adaylar aranmaktadır.Sektör tecrübesi olmayan adaylar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu yüzden sektör tecrübesi ol..

Düzce / Tümü Gratis

İş Açıklaması Düzce'deki mevcut olan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir ..

Kırıkkale / Tümü Gratis

Genel Nitelikler •Mağazacılık sektöründe en az 2 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü Yardımcısı pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Ekip yöne..

Kocaeli / Gebze YÖRE GRUP

Gebze de bulunan Spor & Giyim mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, - En az lise mezunu, Tercihen Üniversite Mezunu - 23 ve 30 yaşları arasında, - Gebze ve çevresinde ikamet eden, - Mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, - Yoğun, esnek çalışma saatler..