Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Öğretmen
Ankara / Çankaya İklim Eğitim Aş

İklim Eğitim Aş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müzik Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.İklim Eğitim Aş Müzik Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Pursaklar Avisena Sağlık Koleji

Avisena Sağlık Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Hemşirelik Meslek Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Avisena Sağlık Koleji Hemşirelik Meslek Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Akademik Danışmanlık

Akademik Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yabancı Dil Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Akademik Danışmanlık Yabancı Dil Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Murat Coşkun Etüt Eğitim Merkezi

Hafta içi öğleden sonra 4 gün çalışabilecek sınıf öğretmenleri alınacaktır .....

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Mimar Sinan Eğitim Kurumları

Geleceğin bilim insanları ve liderlerini yetiştiren Mimar Sinan Eğitim Kurumları, eğitimin ülke ve topluma katkısına yürekten inanan yönetici, öğretmenleri ve tüm personeliyle büyümeye devam ediyor. Büyüyen ve gelişen eğitim yapımız için tüm branşlarda değerlendirmek üzere adaylar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Çözüm Dergisi Dershaneleri

Temel lisemizin kartal şubesine Çarşamba - Cuma - Cumartesi günleri 9-10-11-12-Mezun gruplarına derse girebilecek deneyimli Fizik öğretmeni alınacaktır..

Ankara / Çankaya Esol English

ESOL ENGLISH İNGİLİZCE DİL OKULU İngilizce kursumuzun Kızılay şubesinde Part Time ya da Full Time görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. İstenen nitelikler; - En az 3 yıl İngilizce eğitim tecrübesi olan ve branşında iddialı, - İngilizce Öğretmenliği yada..

Ankara / Altındağ Bilgifen

Özel Lise ve Kurs kısmında çalışacak alanında başarılı "MATEMATİK" , "TARİH" Öğretmenleri alınacaktır. Kurumumuzda ücret ve SGK düzenlidir. Çalışma saatleri-günleri ve ücret bilgileri yüz yüze görüşülerek karar verilecektir.. Adres bilgilerine için www.bilgifen.com adresinden ulaşabilirsiniz....

Ankara / Yenimahalle Yarım Elma Çocuk Klübü

KURUMUMUZDA YARI ZAMANLI ÇALIŞACAK, EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN ( BÖLÜM MEZUNU OLUP FORMASYON ALAN ADAYLAR LÜTFEN MÜRACAAT ETMEYİN) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ, FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ, MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ,İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ V.B. BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLAN ÖĞRETMENLER ALINACAK. SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜ MEZUN..

Ankara / Çankaya Güç Koleji

Aranan Nitelikler - Alanında lisans eğitimini tamamlamış - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Veli ile iletişimi güçlü - Üretken ve olaylara farklı açılardan bakabilen -Özel okul çalışma prensiplerini benimsemiş -Kolej İngilizcesi öğ..