Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Beykoz Kavacık Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu

İş Tanımı Beykoz Kavacık'da faaliyet  gösteren Özel Öğretim Kursumuz için , Branş Öğretmenleri aranmaktadır. Aranan Nitelikler Çağdaş eğitim yöntem ve tekniklerine hakim, Güncel eğitim etkinliklerini ve teknolojiyi takip eden, Pedagoji bilgisi yüksek, Alanına haki..

Ankara / Çankaya Metropol Eğitim Kurumları

Ankara , İzmir ve Antalya şubelerimiz için yabancı uyruklu öğrencilere üniversite hazırlık alanında mat-1, mat-2 ve/veya geometri dersleri anlatabilecek, tercihen İngilizce bilen öğretmenler aranmaktadır. Başvurularınızı web sitemizin şubeler sayfasından ulaşabileceğiniz, telefon numar..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Neşeli Günler Eğitim

2012 Yılından bu yana Çocuk Kitabevi, Oyuncak ve Oyun Atölyesi alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere "Anaokulu Öğretmeni" aramaktayız. GENEL NİTELİKLER OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ - UZMAN İş Tanımı; 3-6 yaş gruplarında çalışacak anaokulu ..

Kurumumuzda çalışacak çocuk gelişimi ve ya okul öncesi bölümlerinden lise, ön lisans veya lisans mezunu öğretmenler alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Elif Kitabevi

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 25- 35 yaş aralığında, Pazarlama konusunda kariyer hedefi olan, Dinamik, çalışkan ve insan ilişkileri kuvvetli, Satış yeteneğine ve ikna kabiliyetine güvenen, Mağaza içerisinde ve sahada görev alı..

Ankara Çayyolu' nda faliyet gösteren okul öncesinin öncü kuruluşu Sevgim Anaokulları bünyesinde görevlendirilmek üzere, 1. Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ya da devam eden, 2. Tercihen en az 2 yıllık tecrübeli, 3 Bireysel ve mesleki gelişimi önemseyen,..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Boğaziçi Anadolu Lisesi

ÖZEL BOĞAZİÇİ ANADOLU LİSESİMİZE BÜTÜN BRANŞLARDAN TECRÜBELİ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR. NOT; ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİZ BRANŞI ÖN YAZINIZDA BELİRTMENİZİ RİCA EDERİZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Avrupa Lisanları Merkezi

HAFTA SONLARI ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.RESİMSİZ CV KABUL EDİLMEYECEKTİR...

Şırnak Silopi ilçesinde faaliyet gösteren Özel Nebahat Onuk Eğitim Kurumlarında (NEO Bilim Teknik Koleji) görevlendirilmek üzere Elektrik veya Elektrik-Elektronik Öğretmeni alınacaktır. GENEL NİTELİKLER *Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Bölümü Mezunu , *Teknoloji Fakültesi, Elekt..

Ankara Polatlıda bulunan kolejimiz de çalıştırılmak üzere en az 4 yıl deneyimli Rehber Öğretmen aranmaktadır. İrtabat: 0506 476 78 58 Musa Çelik..