Ön Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Ön Muhasebe
İzmir / Karşıyaka Demircan Demir Çelik

Karşıyaka/Bostanlı'da yerleşik ofisimize ''Ön Muhasebe'' konusunda deneyimli ofis personeli alınacaktır. - MS Office programlarını (Özellikle Excel) ileri seyide kullanabilen - Netsis ve E-fatura (Luca net) gibi ticari programları iyi bilen ve aktif olarak kullanan - İş konusunda ö..

Saray Keresteciler Sanayi Sitesinde bulunan şirketimize, Günlük irsaliye, satış faturalarının kesilmesi Cari hesap mutabakatları Form Ba/Form BS mutabakatlarının yapılması Günlük kasa işlemlerinin yürütülmesi Günlük kesilen fatura kargo listelerinin oluşturulup gönderil..

Ankara / Yenimahalle Ankara Rekor

Hidrolik ve Pnomatik sektöründe 35 yıldır faaliyet gösteren firmamıza muhasebe alanında çalımak üzere deneyimli çalısma arkadası aramaktayız. LOGO muhasebe programını iyi derecede kullanabilen ( en önemli kriter ) İlgili bölümlerden mezun UZUN SÜRE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN..

Adana / Yüreğir Çukurova Metal İnşaat Tic

ÖN MUHASEBE DE ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ YADA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Sinye Tekstil (Dewberry)

Dewberry markasıyla E-ticaret sektöründe hazırgiyim üzerine satış yapan firmamıza -Ön muhasebe konusunda en az 2 yıl deneyimli (Tercihen Nebim programı bilen, bilmese de çabuk kavrayabileceğine inanan) -Firmalarla hesap mutabakatı yapma konusunda deneyimli -Seri klavye kulla..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ormeks Demir Çelik San. Tic. Ltd. Şti

DEMİR ÇELİK SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINACAKTIR. OFİS PROGRAMLARINA HAKİM TERCİHEN LOGO BİLEN..

Günlük irsaliye,satış faturalarının kesilmesi Cari hesap mutabakatları Form Ba/Form BS mutabakatlarının yapılması Günlük kasa işlemlerinin yürütülmesi Günlük kesilen fatura kargo listelerinin oluşturulup gönderilmesi Microsoft ofis programlarını aktif olarak kullanabile..

Kocaeli / Çayırova Yonca Makina

sancaktepe-sultanbeyli-viaport-şekerpınar güzargahında servis mevcuttur çalışma saatleri hafta içi 8:30-6:30 cumartesi 8:30-13:00..

OFİS DEPARTMANINDA TELEFON,FATURA,İRSALİYE İŞLERİ İLE İLGİLENECEK BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

Bursa / Nilüfer Estaş Çelik Boru

NOSAB' TA ÇELİK BORU SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA ÖN MUHASEBE VE SATIŞ ALANINDA ÇALIŞACAK BAYAN PERSONEL ARAMAKTAYIZ. (NETSİS PROGRAMI KULLANILMAKTADIR.) - MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM - DİKSİYONU DÜZGÜN - NİLÜFERDE OTURAN..