Pres Operatörü İş İlanları

Pozisyon: Pres Operatörü
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Atahan Madeni Eşya Trzm San. Ve Ltd. Şti

Tecrübeli veya yetiştirilmek üzere, Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun, Teknik resim okuyabilen, Kumpas, metre vb.temel ölçüm aletlerini kullanabilen. Paslanmaz-SAC işlemede çalışacak, Uyumlu, disiplinli, takım çalışmasına yatkın..

Kocaeli / Gebze ENKA CİVATA

Beyaz eşya ve otomotiv yan sanayide faaliyet gösteren firmamızda Pres Ustaları ve Operatörleri aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER * 22- 40 yaş aralığında * En az İlkokul mezunu, Tercihen Mesleki yeterlilik belgesine sahip * Metal sektöründe eksantrik ve hidrolik..

İstanbul Anadolu / Ümraniye CANAŞ ANAHTAR

PRES MAKİNALARINDA ÇALIŞACAK ÇOK ACİL OPERATÖRLER ALINACAKTIR....

Manisa / Turgutlu MATLI YEM

*Üretim hattında pres üstü silolara toz formundaki yemi pelet presinde peletlemek *Üretilecek yemin formuna bağlı olarak disk değişimi yapmak. *Pres makinasına giren ve çıkan yemin ilk ve son fiziksel kontrollerini yapmak ve kayıt etmek. *Pelet pres makinalarının bakım,temizlik ve ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

EKSANTRİK PRESTE ÇALIŞACAK ELEMAN ALINACAKTIR..

Bursa / Nilüfer ASSIST ÜRETİM DESTEK

Hidrolik ve Eksantrik Preslerde tecrübeli, Vardiyalı olarak çalışabilecek Yoğun iş temposuna ayak uyduracak Askerliğini yapmış 20-45 yaşları arasında bay personeller alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

EKSANTRİK PRESTE ÇALIŞACAK ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, pirinç dökümü ve ekstrüzyonu konusunda faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklerde sahip; Tercihen, Ekstrüzyon preslerinde veya Haddehane proseslerinde deneyimli, Endüstri meslek lisesi veya teknik lis..

Bursa / Nilüfer Makro Kauçuk Madeni Yağ

Fabrikamızın kauçuk ve metal bölümleri için; •Tercihen üretim bölümlerinde tecrübesi olan •Tercihen H ve C tipi eksantrik preslerinin kullanımına hakim •Metal kalıplarında sökme, takma ve devreye alma konularında bilgi sahibi •Vardiyalı çalışabilecek Fabri..

İstanbul Avrupa / Şişli Feretiko Digital Print

firmamıza ,tecrübeli pres ustası alınacaktır....