Sekreter İş İlanları

Pozisyon: Sekreter
İstanbul Anadolu / Ataşehir Günebakan Eğitim Danışmanlık

Psikolojik EĞİTİM danışmanlığına sekreter alınacaktır...

Ankara / Tümü Stil Grup

TURAN GÜNEŞ YILDIZ'DA BULUNAN BÜROMUZA, SEKRETERYA, MİSAFİR AĞIRLAMA VE TEMİZLİK İŞLERİNİ YAPABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Dtş Hazır Beton

Gaziosmanpaşa - Çankaya - Birlik - Kırkkonaklar - Seyranbağları - Natoyolu 'nda ikamet eden bayan sekreter aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

İNGİLİZCE dil bilgisi olan PREZENTABL, Bilgisayar ve ofis araç, gereçlerini kullanabilen Sekreter aranıyor. (ÇALIŞMA Saatleri: 09:00- 17:00 arası, Cumartesi, Pazar tatil)..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Liss Prodüksiyon Hizmetleri

Liss Prodüksiyon Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sekreter ( Güneşli ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Liss Prodüksiyon Hizmetleri Sekreter ( Güneşli ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sudursun İzolasyon

Cari, stok, fatura, banka kayıtlarını işleyebilecek tercihen Orka bilen, puantaj, maaş hesaplama, ücret bordrosu işlemlerinden anlayan tecrübeli bayan personele ihtiyacımız vardır. Emekli de olabilir...

İstanbul Anadolu / Kadıköy St İnşaat

CADDEBOSTAN'DAKİ ŞİRKETİMİZE OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN TECRÜBELİ,PRESENTABLE BAYAN SEKRETER ARANIYOR...

Ankara / Çankaya Esol English

Dershanemizin Ziya Gökalp Şubesinde görevlendirilmek üzere; - Dershane ve Eğitim sektöründe Kayıt ve benzeri Ön Muhasebe işlerinde deneyimli, - MEB yazışmaları konusunda tercihen deneyim sahibi, - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren, - Pozitif, aktif çalışma ortamına ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erbağ Elektronik

Ofis araçları ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen Telefon trafiğini yönetebilecek Dosyalama işlemlerini yürütebilecek Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü En az lise mezunu Deneyimli..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Erg Elektronik

Erg Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe / Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Erg Elektronik Ön Muhasebe / Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..