Sigortacı İş İlanları

Pozisyon: Sigortacı

Kaza branşı yanında özellikle, all risk, kasko,trafik, yangın, mühendislik, sorumluluk,sağlık ve bireysel emeklilik gibi branşlarda kendini geliştirmiş, yüksek iş temposuna alışkın teknik personel aranmaktadır. Aranan nitelikler, * En az lise mezunu, * En az 1 yıllık sigorta..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Rmf Sigorta Aracılık Hizmetleri

Sigorta şirketimizde çalışacak deneyimli ya da yetiştirilmek üzere deneyimsiz teknik personel aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Rmf Sigorta Aracılık Hizmetleri

Sigorta şirketimize çalışacak deneyimli yada yetiştirilmek üzere deneyimsiz teknik personel aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa Kobi Sigorta Ltd. Şti.

Şirketimizde istihdam edilmek üzere; teknik personel arayışımız bulunmaktadır. -Üniversitelerin İktisat, işletme, kamu yönetimi, pazarlama, bankacılık ve sigortacılık bölümlerinden mezun, -Acente veya sigorta şirketi deneyimi olan -SEGEM belgesi olan, -Satış odaklı, il..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Çağdaş Yaşam Sigorta

SAĞLIK VE ELEMENTER (YANGIN) SİGORTA BRANŞLARINDA TECRÜBELİ,SEGEM BELGESİ OLAN ATAŞEHİR VE YAKINLARINDA İKAMET EDEN TEKNİK PERSONEL ALINACAKTIR.(ERKEK ADAYLARIN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMA ŞARTI VARDIR.)..

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE Lisans veya önlisans mezunu Teknik personel belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Görünümüne özen gösteren, İletişimi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, Kariyer hedefleri olan , Uzun süreli müşteri takibi yapabile..

En az lise mezunu Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı, Profesyonel görününümüne önem veren, Hedef ve müşteri odaklı çalışabilecek, İkna kabiliyeti ve iletişim becerileri güçlü, Takım çalışmasına yatkın, Planlama ve organize etme yetkinliğine sahi..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Us Uluslararası Sigorta. Acentesi

ACİL Yetkili Citroen bayimize Ak Axa Anadolu Allianz Doğa Ray Sompo Orient Mapfre Turkland Güneş Ekranlarından en az 5 ekranı kullanabilen Enaz 3 Yıl Deneyimli Sigortacılık Kanun ve Yasalarına hakim Satış kabiliyeti yüksek olan Etik ve düzeli çalışma prensi..

İstanbul Avrupa / Güngören Can-Atar Sigorta

SİGORTA ACENTELİĞİMİZE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ BAY BAYAN TEKNİK PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Octopus Business Solutions

Türkiye genelinde 20 şubesi bulunan İdeal Sigorta'nın Ocak 2017'de açılacak olan İstanbul / Küçükçekmece / Sefaköy şubesinde görevledirilmek üzere Sigorta Teknik Personeli alınacaktır. Acenteliğimize görevlendirmek üzere SİGORTA TEKNİK PERSONELİ aramaktayız. *İnsan ilişkile..