Stilist İş İlanları

Pozisyon: Stilist
İstanbul Avrupa / Şişli Paulmark

1991 Yılında Beri Hizmet Vermekte olan Tekstil Firmamız PAULMARK'a Şişli Bomonti'de Görevlendirmek Üzere, Çocuk ürünlerinin seçiminden imalatına kadar olan kısmı üstlenen Markanın hedef müşteri kitlesine uygun tarzda, özgün koleksiyon hazırlayabilen, ..

Bursa / Yıldırım Baby Center

BEBE KONFEKSİYONDA ÇALIŞACAK, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -YENİLİĞE AÇIK, -VİZYON SAHİBİ, -SORUMLULUKLARINI BİLEN, -YETENEKLİ, -TASARIM YÖNÜ VE HAYAL GÜCÜ YÜKSEK, EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Şişli Paulmark

1991 Yılında Beri Hizmet Vermekte olan Tekstil Firmamız PAULMARK'a Şişli Bomonti'de Görevlendirmek Üzere, Bayan Dokuma GERBER V8.3 kullanabilen Modellerin baz kalıp,model uygulamasını yapabilecek Koleksiyon ürünlerinin kalıbını çıkarıp Numunelerin kalıp dikim aşamasının tak..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bihter Tekstil İç Ve Dış Tic San A. Ş

IHRACAT FIRMASINDA TECRUBELI KOLLEKSIYON HAZIRLAYABILECEK TASARIMCI SITILIST ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Loryma Tekstil

zeytinburnunda bulunan firmamıza erkek giyim üst grupta deneyimli stilist aranıyor..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Tekstıl

İstanbul/Esenyurt ta bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aranmaktadır; NITELIKLER Coreldraw Tasarım Programını ve MC Ofıce kullanabilen Kurum ve marka tarzına uygun çalışabilen Bay/Bayan spor (eşofman) giyiminde en az ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Tedom Tekstil

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE bay bayan alt eşofman ve takım da ufku açık aday arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kokosh Tekstil

•Bayrampaşa'da bulunan bayan dış giyim üzerine toptan satış yapan tekstil firmamıza, günlük giyimi modern çizgilerde yorumlayabilen • Arap ülkelerine yönelik. (Cezayir,MısIr, Tunus, Irak,İran ağırlıklı) 2017 yaz kolleksiyonunu hazırlayabilecek, •Bayrampaşa ve Merter piyasasına hakim,gün..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Beri Giyim

Tesettür Abiye koleksiyonu yapabilecek 'Alanında tecrübesi iyi olan' stilist aranıyor...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu File Kids

KIZ ÇOCUK ÜST GİYİM İMALATI YAPAN FİRMAMIZA; İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURAN EN AZ 6 SENE DENEYİMLİ UZUN ZAMANLI ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, BAYAN SİTİLİST ALINACAKTIR..