Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam
Kocaeli / Gebze Bayraktar Mühendislik

- ÜNİVERSİTELERİN VEYA YÜKSEK OKULLARIN ELEKTRİK BÖLÜMÜNDEN MEZUN (TEKNİK RESSAM, TEKNİKER, ÖĞRETMEN) - ÇOK İYİ DERECEDE AUTOCAD BİLEN - EN AZ 2 İLE 5 YIL TECRÜBELİ - TERCİHEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI VE DEVLET PROJELERİNE HAKİM - KONUT, AVM, SPOR KOMPLEKSİ PROJELERİNE..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

İlanımızı lütfen okuyarak başvurunuz. Şirketimizde makina üretimi ve makina teknik resmi çizimi konularında görev almak üzere, makina bölümü veya benzeri teknik bölümlerden mezun ancak çizim programlarını bilen teknik ressam eleman alınacaktır. Ancak konu ile ilgisiz adaylar değerlendir..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artel Elektrik

MAĞAZA VE OFİS İŞLERİ YOĞUNLUKLU - ELEKTRİK TESİSAT (KUVVETLİ AKIM - ZAYIF AKIM ) PROJESİ ÇİZEBİLECEK - AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM - BAY/BAYAN ELEKTRİK MÜHENDİSİ VEYA TEKNİK RESSAMI ARANMAKTADIR. İŞYERİ KOŞUYOLU ÜSKÜDAR'DADIR...

Manisa / Merkez Emsaş Aş

Manisa- Muradiye Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızda Teknik Resim bölümünde çalışacak teknik ressam alınacaktır. *Teknik lise veya ön lisans programlarının Makine, Makine Resim Konstrüksiyon bölümlerinden mezun, *Alanında en az 2 yıl tecrübeli, *İmalat parçalarının dizay..

İzmir / Torbalı Firma Adı Gizli

Pancardaki fabrikamızda çalışmak üzere (dolgun ücretli) TEKNİK RESSAMLAR aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Beykoz Planet Teknik Elektromekanik

Mekanik Tesisat ve taahhüt işlerin de çalışmak üzere *Mekanik tesisat projelerinin hazırlanmasında keşif , teklif ve satın alma konularına hakim makine mühendisi ve makine teknikeri *Mekanik Tesisat saha uygulamaların da 2 yıl deneyimli, şantiye şefliği pozisyonunda çalışacak m..

Proje Taşımacılığı, ağır yük kaldırma, vinç kiralama ve montaj sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamıza; montaj planlarını, yol etütlerini hazırlamak, imalat resimlerini oluşturmak üzere teknik ressama ihtiyaç vardır. Teknik Ressam • Meslek Yüksek Okullarının ve/veya Mesl..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Baş Aydınlatma

İkitelli bankalar caddesi üzerindeki fabrikamıza sac açınım, büküm kesim teknik resimlerini çizecek ve kalıpçılık konusunda deneyim sahibi iyi seviyede Autocad ve Solidworks bilen eleman aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer Anlaş Kalıp

OTOBÜS MİNÜBÜS KAPI SİSTEMLERİ ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA TEKNİK BÜROMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ . - EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ OLMALARI, - ÖZELLİKLE INVENTOR VE 3D MODELLEME PROGRAMLARINI, AUTOCAD VE OFFİCE PROGRAMLARINI İLERİ DÜZEYDE KULLANIYOR OLMALARI,..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Mepsanmetal Ltd. Şti.

ÖZELLİKLER • Makina imalatı ,sac metal , paslanmaz konusunda tecrübeli, • Üniversitelerin makine mühendisi veya MYO Makine Resim Konstrüksiyon Bölümlerinden mezun, • Auto-Cad ve İnventör konusunda ileri seviyede bilgi sahibi olan, • Ms Office programlarına hakim, • En a..