Tekniker İş İlanları

Pozisyon: Tekniker

Şirketimiz bünyesinde Ankara içerisinde yer alan şantiyelerimizde çalıştırılmak üzere; GENEL NİTELİKLER -Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümünden mezun, -Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, -En az 5 yıl Şantiye ve İş deneyimi olan,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Maketsan

MAKET SEKTÖRÜNDE LİDER KONUMDA OLAN ATÖLYEMİZDE MAKETLERİN AĞAÇ ÜRETİMİNİ,PEYZAJ UYGULAMASINI YAPACAK İŞVEREN İLE PEYZAJ UYGULAMASI VE PROJESİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERİ YÜRÜTECEK VE BU DOĞRULTUDA MAKETLERİN PEYZAJ UYGULAMASINI YAPACAK PEYZAJ MİMARI ARANIYOR..

Büyükbaş çiftliğimizde çalışmak üzere hayvan sağlığı ve doğumundan anlayan tecrübeli tekniker aramaktayız...

Arazi ve çatı uygulamalı fotovoltaik güneş enerjisi santrallerinin kurulumunda görev almak üzere; - Meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - MS Office programları ve Autocad'e hakim, - B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, - Seyahat..

İzmir / Konak Asrın Grup

Harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızda hem saha hem de ofiste görev almak üzere tam zamanlı çalısacak "ERKEK" Harita Teknikeri aramaktayız. Aranan Nitelikler; -Üniversitelerin Harita Teknikerliği bölümünden mezun, -En az 1-2 yıl tecrübe s..

Ankara / Yenimahalle Volkan İnşaat

ŞİRKETİMİZDE 2 YILLIK VEYA 4 YILLIK İNŞAAT İLE İLGİLİ BÖLÜMDEN MEZUN OLMUŞ ANKARA GENELİ PROJELERİ TAKİP EDEBİLECEK METRAJ ÖLÇÜ VE FİYATLANDIRMA KONUSUNDAN TECRÜBELİ Microsoft Office, Autocad PROGRAMLARINA HAKİM, B SINIFI EHLİYETİ OLAN (AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN) İletişim..

Taahhüdümüz altında bulunan Tatvan(Bitlis) İçmesuyu,Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı işinde istihdam edilmek üzere İller Bankası altyapı işlerinde en az 5 yıl tecrübeye sahip; İNŞAAT TEKNİKERLLERİ / FORMENLER ALINACAKTIR. Adayların altyapı işlerinde tecrübeli olması, sey..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Hke Yapı Ve İnşaat San Ve Tic Ltd Şti

Hakediş ve metraj konularında en az 3 yıl tecrübe sahibi, MS Office, AutoCAD programlarını iyi derecede kullanabilen, Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş, analiz ve raporlama yapabilen, Problem çözme becerisi gelişmiş, sonuç odaklı düşünebilen, Yoğun çalışma temposuna ..

İzmir / Torbalı Larth Havlu Radyatör

GENEL NİTELİKLER Groupe Atlantic İzmir Fabrikası (LARTH) yeni bir Elektrik Bakım Teknikeri arıyor! Sektöründe Avrupa'nın lideri konumunda olan Groupe Atlantic ısıtıcılar, banyo ürünleri, kazanlar, havalandırma ve iklimlendirme ürünlerindeki uzmanlığı, 5900 çalışanı ve 1,3..

Bursa / Osmangazi Arya Peyzaj

* Autocad ve office programlarını iyi derecede kullanabilen, * B sınıfı Ehliyetli aktif araç kullanabilen, * Tercihen proje ve uygulama konusunda deneyimli. peyzaj mimarı ya da peyzaj teknikeri takım arkadaşı aramaktayız....