Tekniker İş İlanları

Pozisyon: Tekniker
Bursa / Nilüfer Otomatsan A. Ş.

İSTENEN YETENEK VE UZMANLIKLAR Üretim tesislerimizden hazır halde parçaların Çalı Sanayi Bölgesinde bulunan lokasyonumuzda bir araya getirilmesinde çalışacak personel alınacaktır. Üretim sorumlusuna bağlı çalışarak; • Terihen Elektrik veya Elektronik Bilgisi bulunan • ..

Kocaeli / Gebze Arkas Holding

MYO veya Meslek Lisesi İklimlendirme-Soğutma, Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun, Tercihen reefer konteyner sistemleri hakkında bilgi sahibi, İklimlendirme-soğutma alanında tecrübeli, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, İstanbul An..

İzmir / Bornova Akgunes Teknik

Elektrik, Elektronik veya Soğutma konusunda deneyimli teknik personel alınacaktır. - Seyahat engeli olmayan - B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanan - İzmir'de ikamet eden - Sabıka kaydı bulunmayan - Teknik konular hakkında bilgi sahibi olan..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Armony Mobilya

Tasarım mobilya üretimi konusunda faaliyet gösteren firmamızın fabrika üretim bölümünde MATERWOOD Project TF 100 CNC delik makinasını ve CNC bantlama kullanacak, -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az iki yıllık... -Mobilya sektöründe deneyimli, -Auotocad progra..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Manisa / Merkez Çetin Elektroplastik A:ş

Plastik eşya üreten firmamızın kalıphane bölümünde çalışacak,tecrübeli ve yetiştirilmek üzere genç dinamik eleman arayışımız vardır...

Konya / Selçuklu Nalmes Makine Model

Model atölyesinde çalıştırılmak üzere eli yatkın usta veya yetiştirilmek üzere çırağa ihtiyaç vardır...

Çanakkale / Eceabat toksöz grup

Çanakkale Eceabat' ta bulunan üretim tesisimizde görevlendirilmek üzere ''ziraat teknikeri'' arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler : -Üniversitelerin ziraat teknikerliği bölümlerinden mezun, -Peyzaj, sulama ve bağcılık alanlarında en az 2 yıl deneyimli, -Me..

Kocaeli / Başiskele Yaman T.

Kocaeli merkezde devam eden fabrika inşaatımız için “İNŞAAT TEKNİKERİ “ aramaktayız. • Kaba inşaat, proje ve montaj konusunda en az 3 yıllık deneyime sahip, • çatı, cephe konularında bilgi ve tecrübe sahibi, • Aktif saha çalışması görevinde bulunacak • Verilen projelerin sah..

Kayseri / Melikgazi Zirve İnşaat

Zirve İnşaat firmamızda Kayseri şantiyelerinde beraber çalışacağımız takım arkadaşları aramaktayız...